Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρωτοφανές! Ανακοινώνει τρεις στόπερ εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός - Έκλεισε ο Νο1 στόχος του Καρβαλιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 15:19:00

Πρωτοφανές! Ανακοινώνει τρεις στόπερ εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός - Έκλεισε ο Νο1 στόχος του Καρβαλιάλ!

Sportdog Team
Πρωτοφανές! Ανακοινώνει τρεις στόπερ εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός - Έκλεισε ο Νο1 στόχος του Καρβαλιάλ!

Τρέχουν οι μεταγραφές στο Λιμάνι, αφού πριν από λίγο υπήρξε οριστικό deal με την ομάδα του… εκλεκτού για το κέντρο της άμυνας.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό!

Οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Πόρτο ολοκληρώθηκαν, οι Δράκοι είπαν το «ναι» και ο 24χρονος άσος που αποτελούσε το Νο1 επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται άμεσα να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για Ελλάδα.

Ο Κάρμο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Από χθες ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Αλβες, βρίσκεται στο Πόρτο και όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει σήμερα, μαζί με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Για την Ελλάδα θα ταξιδέψει όμως τις επόμενες ώρες και ο Γκαστόν Ερνάντες. Ο Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν το 80% των δικαιωμάτων του έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σα Λορέντσο, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028!

Την ίδια ώρα, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται και ο Νέλσον Αμπέι. Όπως γράφει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Twitter/X, οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του πολλά υποσχόμενου κεντρικού αμυντικού από τη Ρέντινγκ και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ με μεταγραφές 50 εκατ. για Ολυμπιακό - "Δεν βλέπει κανέναν αν... - Γι΄ αυτό θέλουν να τον ξεφορτωθούν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags