Facebook Pixel Οι κάμερες θα μας έσωζαν;
| 2012-03-20 16:03:00

Οι κάμερες θα μας έσωζαν;

Οι κάμερες θα μας έσωζαν;

Στο ΟΑΚΑ έγινε κανονικός πολέμος και ο Παύλος Γερουλάνος ψάχνει να βρει το ...κακό στις κάμερες του γηπέδου. "Αν δεν λειτούργησαν, είμαι έτοιμος να κάνω ΕΔΕ", δήλωσε. Σιγά τα αίματα...

Αναλυτικά όσα είπε σε εκπροσώπους του Τύπου:

«Για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί το νομοσχέδιο. Θέλουμε να δούμε αν θα τηρηθούν τα όσα αναφέρονται σε αυτό. Αυτό είναι το θέμα για μας. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο το κόστος για την κάθε ομάδα είναι πολύ μεγάλο».

Στο ενδεχόμενο αναβολής της 26ης αγωνιστικής: «Εμένα προτεραιότητά μου είναι να μην παίρνουμε αποφάσεις για θέματα που προκύπτουν χωρίς να τα έχουμε υπολογίσει. Αν μου έρθει εντολή από κάποιο υπουργείο να μην γίνει το πρωτάθλημα, δεν έχω πρόβλημα να πάρω τέτοια απόφαση. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει κάποια τέτοια απόφαση. Δεν είμαι υπέρ τέτοιων λύσεων».

Για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ: ««Δεν θέλω να μπω σε ερμηνείες για το τι έγινε, αφού αφορά στην Αστυνομία. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Αστυνομία για να πάρω θέση. Υπήρξε μια ανησυχία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις κάμερες. Αν δεν λειτούργησαν στο ΟΑΚΑ, ήδη είμαι έτοιμος να κάνω ΕΔΕ για να δω αν υπήρξε ολιγωρία. Θέλω να δω αν λειτουργούσαν ή όχι και αν όχι γιατί δεν μας ενημέρωσαν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags