Facebook Pixel Να πληρώσει η Εκκλησία το χρέος της Ελλάδας!
Life
| 2015-07-13 15:30:00

Να πληρώσει η Εκκλησία το χρέος της Ελλάδας!

Να πληρώσει η Εκκλησία το χρέος της Ελλάδας!

Ξέρετε πόσο κοστίζει η μοναστηριακή περιουσία; Ο Θοδωρής Κατσαρός έχει τη σοκαριστική απάντηση και σχολιάζει από την Tαράτσα του SportDog τη συμφωνία Ελλάδας – Ευρωπαίων.

Εδώ ταιριάζει η φράση "ο Θεός να βάλει το χέρι του". Να το βάλει και μάλιστα βαθιά στην τσέπη. Τόσα χρόνια οι Έλληνες πολίτες συνεισέφεραν με τον οβολό τους για να χτιστεί μια αυτοκρατορία στα χέρια των κληρικών και όχι μόνο.

Τεράστιες εκτάσεις, ρευστό χρήμα και οικοδομήματα εκατομμυρίων έχει στην κατοχή της η Εκκλησία μας, που νοιάζεται για το καλό του συνανθρώπου της. Πού είναι τώρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Μάλλον μας έχει γίνει "καραμέλα" η φράση "έχει ο θεός"…

Ο Θεός έχει… οι υπόλοιποι δεν έχουμε... Δεν έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα να βγει ο Αρχιεπίσκοπος να κάνει μια προσφορά, δεν έχω ακούσει κάποιον πολιτικό να καλέσει την Αρχιεπίσκοπο να κάνει μια προσφορά.

Mόνο η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 με 5 τρις ευρώ, δηλαδή 6 με 12 φορές μεγαλύτερη από το ελληνικό χρέος. Καλές οι προσευχές αλλά "με τον Σταυρό στο χέρι" δεν πάμε πουθενά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags