Facebook Pixel Τί είπε ο Βάργκας για πρωτάθλημα και Ολυμπιακό;
| 2015-08-06 20:01:00

Τί είπε ο Βάργκας για πρωτάθλημα και Ολυμπιακό;

Τί είπε ο Βάργκας για πρωτάθλημα και Ολυμπιακό;

Ο Βενεζουελάνος μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας κατά την άφιξη της ομάδας στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Δουλέψαμε στα θετικά και στα αρνητικά κομμάτια. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας στοιχεία για τις διοργανώσεις που έχουμε», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τι θέλεις να υποσχεθείς στους φιλάθλους;

«Να είμαστε όλοι μαζί. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι και φυσικά να παλέψουμε να κάνουμε καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έχει καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω στην ομάδα που έχουμε και στην ομάδα που είμαστε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα».

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε θεωρούν ηγέτη της ομάδας:

«Νομίζω ότι ο ηγέτης δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά κάθε ένας που αγωνίζεται στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να παλέψουν στην ομάδα, να παλέψουν για θετικά αποτελέσματα και τίτλους με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε δεμένοι στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags