Facebook Pixel ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μιλάνε οι έδρες!
| 2013-11-12 11:21:00

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μιλάνε οι έδρες!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Μιλάνε οι έδρες!

Αναλύσεις - Ειδήσεις - Προτάσεις από τον sportdog για τους σημερινούς αγώνες στην Κόνφερενς της Αγγλίας.  

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ: Έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, καθώς έχει να κερδίσει από τις 28/9 (0-3-3). Στο τελευταίο ματς με την Γκρίμσμπι ήταν και άτυχη, καθώς ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει 5 under 2.5 στα 6 τελευταία. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ: Δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση απέναντι στην καλύτερη Σάλισμπερι, χάνοντας με 4-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του FA Cup. Μακριά από το γήπεδό της είναι «φάντασμα», με μόλις μια νίκη σε 11 ματς (3 ισοπαλίες-7 ήττες). Αμφίβολοι ο μέσος Στέρλινγκ (7/0), ο επιθετικός Πράιορ (11/1). Εκτός ο πολύτιμος χαφ Μπράντμπρουκ (15/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο κακές ομάδες το τελευταίο διάστημα κοντράρονται μεταξύ τους. Καλύτερα να μείνουμε μακριά, αφού δεν υπάρχει καμία στοιχηματική ευκαιρία. Πιθανή ισοπαλία. Χ

ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

ΚΕΜΠΡΙΤΖ: Αν και πρωτοπόρος γνώρισε ήττα 0-1 από τη Σάουθπορτ και έμεινε εκτός συνέχειας FA Cup. Φαίνεται, πάντως, πως δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στις υποχρεώσεις του πρωταθληματος, στο οποίο μετράει 17 σερί ματς χωρίς ήττα. Δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ανεξαρτήτου έδρας το under εμφανίζεται στα 12 από τα 18 φετινά της παιχνίδια. Εκτός ο φορ Ελιοτ. Αμφίβολοι οι Κάνινγκτον (Ε, 15/6) και Κόουλσον (Α, 12/0).

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ: Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την ερασιτεχνική Σόρτγουντ στην έδρα της ακολούθησε το 1-1 με την Τσέστερ εκτός. Έχει ακριβώς ένα μήνα να κερδίσει (0-1 τη Λίνκολν στις 12/10). Οκτώ under σε ισάριθμα ματς εκτός. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Μόρις (10/0). Επιστρέφει ο βασικός χαφ Μέκι (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με δεδομένη την αμυντικολαγνεία τους, πολύ πιθανό να οδηγηθεί το ματς σε ένα ακόμη under. Ωστόσο, η Κέμπριτζ δίνεται σε καλή απόδοση και μπορεί να σπάσει το «μπετόν» της Όλντερσοτ.1

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ: Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η «Μακ», καθώς μετράει το τελευταίο δίμηνο 8 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μια ήττα σε 10 παιχνίδια. Στο τελευταίο της, σκόρπισε τη Σουίντον με 4-0 για το FA Cup. Σε τοπ φόρμα ο φορ Τζένινγκς που σημείωσε δύο γκολ. Σκοράρει κατά ριπάς στα 10 από τα 11 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο αμυντικό Σότζε (6/0).

ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ: Απέναντι στη Σάτον Γιουνάιτεντ δεν είχε πρόβλημα και με το 4-1 πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup, αφήνοντας πίσω το 0-1 από την Μπαρνέτ για το πρωτάθλημα. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Δημητρίου (12/0). Εκτός ο φορ Μπιρν (11/1). Αμφίβολος ο Μπλίσετ (Ε, 5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκδίκηση για την περυσινή ήττα στον παγετό του Μάκλσφιλντ θέλουν οι «Χάριερς», αλλά οι γηπεδούχοι δεν αστειεύονται καθόλου τελευταία. Ισχυρό κίνητρο και η απόδοση στον άσσο για μια φουλ φορμαρισμένη ομάδα. 1

ΜΠΑΡΝΕΤ-ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

ΜΠΑΡΝΕΤ: Τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήρθε να αμαυρώσει η βαριά ήττα με 0-6 εκτός έδρας από την Πρέστον για το FA Cup. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 1-0 επί της δεύτερης Κιντερμίνστερ, χάρη σε γκολ του Λουίσμα. Παραμένει κοντά στην προνομιούχο πεντάδα η ομάδα του Ντάβιντς. No goal τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των «μελισσών». Αμφίβολοι οι Χάιντ (Ε, 9/5), Γουέστον (Ε, 14/2). Τιμωρημένος ο πολύτιμος χαφ Μαρς-Μπράουν (16/7). Εξέτισαν οι Ντάβιντς (Μ, 4/0), Λουίσμα (Μ, 12/1).

ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ: Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και τη φιλόδοξη φέτος Λούτον για το Κύπελλο (2-1), δείχνοντας ότι είναι από τις πλέον υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία έχει η φορμαρισμένη Γουέλινγκ, με τον τερματοφύλακα Μπούτσερ να είναι σε σούπερ κατάσταση. Απέχει δύο βαθμούς από τα πλέι οφ. Στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Αμφίβολος ο μέσος Μπιούτιμαν (2/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει επιστροφές βασικών η Μπαρνέτ, αλλά η Γουέλινγκ έχει βρει ρυθμό και δε χάνει με τίποτα. Θα άξιζε το ρίσκο της εμπιστοσύνης σε μια φορμαρισμένη ομάδα. 2

ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ-ΛΟΥΤΟΝ

ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ: Ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις φέτος και το απέδειξε στο 1-1 με τη Νιούπορτ, καθώς με το 1-1 θα διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup σε επαναληπτικό της αντιπάλου της. Σταθερά σε τροχιά πλέι οφ. Σκοράρει Σκοράρει και στα έξι τελευταία που έχει δώσει στην έδρα της. Εκτός λόγω τραυματισμού ο βασικός αριστερός μπακ Χάμπεργκαμ (16/0).

ΛΟΥΤΟΝ: Μπορεί να τη γλίτωσε στο ντέρμπι με την Γκέιτσχεντ, αλλά έπεσε θύμα της φόρμας της Γουέλινγκ, χάνοντας με 1-2 εκτός έδρας και έμεινε έξω από το Κύπελλο. Πρώτη ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θυμωμένος ο Τζον Στιλ με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Έχει 8 over στα 11 πιο πρόσφατα. Εκτός ο μέσος Λόουλες (6/1), ο επιθετικός Σο (4/0), αμφίβολος ο Γουόλ (Ε, 6/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ πλήρης η Λούτον, όμως και η Μπρέιντρι είναι ισχυρή φέτος. Η απόδοση στον άσσο είναι ελκυστική. Άλλωστε, τον δρόμο για να επικρατήσεις της Λούτον τον έδειξε πριν λίγες μέρες η Γουέλινγκ. 1

ΡΕΞΑΜ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

ΡΕΞΑΜ: Πληρώνει το πολύ κακό της ξεκίνημα, μοιάζοντας μεταμορφωμένη προς το χειρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σταδιακά έχει δείξει ότι ανεβαίνει και απέναντι στην Άλφρετον για το Κύπελλο έπιασε καλή απόδοση, περνώντας με 3-1 στην επόμενη φάση. Έχει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, με τις τρεις να λήγουν με no goal και under. Εκτός ο βασικός και πολύτιμος χαφ Ανίνσα (10/3), επιστρέφει ο πλάγιος μπακ Ν’ Τάμε (7/1).

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ: Με μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, είναι σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και ένα δίμηνο. Αυτή ήταν και η αιτία που με το 2-2 στην έδρα της Όξφορντ, οδήγησε το ζευγάρι σε επαναληπτικό για το FA Cup. Αήττητη με τον Γκάρι Μιλς να έχει δώσει άλλο αέρα στην ομάδα. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον αμυντικό Μάγκνεϊ (11/2) να ξεκινάει από την αρχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τόσο η Ρέξαμ όσο και η Γκέιτσχεντ βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να φύγουν με κάτι καλό, βασιζόμενοι στην πολύ καλή τους αμυντική δουλειά στα τελευταία παιχνίδια.
2

ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ-ΛΙΝΚΟΛΝ

ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ: Κόντρα στη Λ. Όρινετ φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου με ήττα 2-5. Ήττα μετά από τρία ματς με καλές εμφανίσεις. Φτάνει στο γκολ τουλάχιστον μια φορά στα 5 τελευταία.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

ΛΙΝΚΟΛΝ: Απέναντι στην Πλίμουθ της Λιγκ 2 κράτησε σθεναρή αντίσταση και με το 0-0 θα διεκδικήσει εκτός έδρας ότι καλύτερο σε επαναληπτικό ματς. Στο πρωτάθλημα, πάντως, αγνοεί τη νίκη από τα 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Τιμωρημένος ο χαφ Μίλερ (14/2). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ρόου (8/1), Ρίτσαρντς (3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικές οι απουσίες της Λίνκολν, είναι από μόνες τους ικανές να μην της επιτρέψουν να βγει αλώβητη από την κόντρα με τη Σάουθπορτ, που βρίσκει εύκολα δίχτυα. 1

ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ-ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ: Ήταν μεστή στην αναμέτρηση με την Τσέλτεναμ και με το 1-0 πήρε πανηγυρική πρόκριση στο FA Cup, που θα της δώσει τη δυνατότητα να βάλει λεφτά στο ταμείο της (κληρώθηκε εντός με την Μπ. Σίτι). Βρίσκεται σε άνοδο με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία. Θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Άλεν (Μ, 1/0), όμως επιστρέφει ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Πένικετ (17/3). Αμφίβολος ο βασικός μπακ Έβανς (14/0).

ΑΛΦΡΕΤΟΝ: Μετά από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ήρθε το 1-3 από τη Ρέξαμ και είπε αντίο στη συνέχεια του FA Cup. Βρίσκει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία. Σταδιακά μετράει επιστροφές στην αποστολή της. Μοναδικές εκκρεμότητες οι επιθετικοί Κλέιτον (13/3) και Γουίζαρτ (10/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τάμγουορθ έδειξε στοιχεία καλής ομάδας στο ματς Κυπέλλου και ίσως ψάχνει να κάνει ένα μικρό σερί και στο πρωτάθλημα, ώστε να αποσπαστεί από την ουρά της βαθμολογίας. Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Άλφρετον.1

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚ.: Η αλλαγή προπονητή έφερε διαφορετική αύρα και μετά από πέντε σερί ήττες, ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του διευθυντή των ακαδημιών, Σκοτ Μπάρτλετ. Έχει 8 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα, με τη διοίκηση να αναζητά διάδοχη λύση για τον πάγκο, μετά το «όχι» και από τον τεχνικό Μπερ της Κιντερμίνστερ. Αμφίβολοι οι Χόντκις (Α, 13/1), Τέιλορ (Ε, 7/3). Εξέτισε ο αμυντικός Οσόντι (10/0).

ΝΟΝΙΤΟΝ: Το καλό της ξεκίνημα έχει διαδεχθεί ένα δίμηνο που έπεσε περονόσπορος, μια και είναι επί δέκα ματς χωρίς νίκη. Εμφανή προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, που ήταν εξαιρετική στην αρχή της σεζόν. Υπέγραψε ο Γάλλος πρώην διεθνής με την Κ-19 Μπροϊλέ. Επέστρεψε στην Πίτερμπρο ο 18χρονος αμυντικός Ρίτσενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φ. Γκριν μετά την απομάκρυνση του Χόκαντεϊ έχει ηρεμήσει. Από την άλλη, η εικόνα της Νανίτον είναι απογοητευτική και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να βάλει έστω κι ένα ευρώ σε δύο αλλοπρόσαλλες ομάδες. ΝΟ ΒΕΤ

ΧΑΛΙΦΑΞ-ΧΑΪΝΤ

ΧΑΛΙΦΑΞ: Μετά την τρίαρα από την Άλφρετον, ήρθαν και τα ντόρτια στην έδρα της ΜΚ Ντονς και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Κακή στα εκτός έδρας, μεταμορφώνεται στο γήπεδό της. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον τεχνικό Άσπιν να μην προχωρά σε εκτεταμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

ΧΑΪΝΤ: Πρόκειται για το «μπάζο» της κατηγορίας, καθώς δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ανταγωνιστική με την Τσέστερ, αλλά ως εκεί, αφού ηττήθηκε και πάλι με 1-2 εντός. Μετρά 14 ήττες στα 15 τελευταία. Αποχώρησε ο βοηθός προπονητή Γκάβιν ΜακΚαν. Εκτός ο επιθετικός Κάρλτον (7/0), αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Κάρνελ (13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αποδόσεις 1,40 και 1,50 στην Κόνφερενς, απλώς δεν ασχολείσαι. Ακόμη κι αν κάνει 16 τις ήττες η Χάιντ. Το αφήνουμε στην άκρη, αν και πρώτο σημείο είναι σίγουρα ο άσσος για τη Χάλιφαξ. 1

ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΣΤΕΡ

ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ: Δεχόμενη ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου με ήττα 0-2 από την Μπέρτον. Ούτε στο πρωτάθλημα τα πάει καλά, αφού αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 24/9 (1-0 τη Λίνκολν) κι έκτοτε μετράει ρεκόρ 0-2-4 και χάρη στη διαφορά τερμάτων είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έξι από τα οκτώ τελευταία της έρχονται under. Χωρίς σοβαρά προβλήματα.

ΤΣΕΣΤΕΡ: Στο μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Κόνφερενς το Σάββατο επικράτησε με 2-1 της αδύναμης Χάιντ και είναι στο όριο της γραμμής σωτηρίας, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Δέχεται πολύ εύκολα το γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Πιου (8/0), όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικότατος μέσος Χάρισον (16/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς ουραγών, με τη Χέρεφορντ λόγω έδρας, αλλά και ποιοτικότερου ρόστερ, να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Η Τσέστερ παρουσιάζεται πολύ αδύναμη μακριά από το γήπεδό της. 1

Δημήτρης Μπουντάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags