Facebook Pixel Εξετάσεις δίνει το "Πανεπιστήμιο"!
| 2013-11-12 11:30:00

Εξετάσεις δίνει το "Πανεπιστήμιο"!

Εξετάσεις δίνει το "Πανεπιστήμιο"!

Ο σκύλος από σήμερα "δαγκώνει" και στο Στοίχημα! Αναλύσεις - Ειδήσεις - Προτάσεις για όλους τους αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Ποια είναι τα φαβορί, τι θα παίξουμε σήμερα!

Αγαπητοί φίλοι, αναλαμβάνουμε από σήμερα μια συμβουλευτική προσπάθεια στο χώρο του στοιχήματος, όπου καθημερινά θα σας παρουσιάζουμε ειδήσεις και προτάσεις, για κάθε ένα ξεχωριστά ποδοσφαιρικό αγώνα που περιέχεται στον διαγωνισμό του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Το σημερινό πρόγραμμα στηρίζεται κυρίως στην Αγγλία και στη Βραζιλία. Στο νησί έχουμε την 18η αγωνιστική για την Κόνφερενς όπου το "Πανεπιστήμιο" του Κέμπριτζ θα δώσει εξετάσεις στο σπίτι του κόντρα στην Όλντερσοτ, έχουμε αγώνες της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Τρόφι, λίγους αγώνες από τη Σκωτία δύο εξ αναβολής αγώνες και ένας επαναληπτικός κυπέλλου. Στις ασιατικές αγορές που κρίνονται πολλά, οι τζογαδόροι έδειξαν "προτίμηση" στη Λούτον και "συμπάθεια" στις Τάμγουορθ, Τσέστερ, Γουόκινγ και Λίνκολ.

Τέλος, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας φτάσαμε στην 35η αγωνιστική. Τα πάντα είναι ανοιχτά για τρεις από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο (η Παλμέιρας ήδη ανέβηκε) και οι οποίες διεκδικούνται από οκτώ ομάδες. Το ευκολότερο έργο στη θεωρία έχει η Φιγκεϊρένσε που υποδέχεται την Άμπε σε Νατάλ, η οποία όμως δίνει αγώνα για παραμονή αλλά και η Τζοϊνβίλ που υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Οέστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Με τη Σουίντον και τα πολλά γκολ!

Μακριά από Σκωτία!

Μιλάνε οι έδρες!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!  
 

 

 


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags