Facebook Pixel Στη Βραζιλία ποντάρουμε στις εκπλήξεις!
| 2013-11-13 10:45:00

Στη Βραζιλία ποντάρουμε στις εκπλήξεις!

Στη Βραζιλία ποντάρουμε στις εκπλήξεις!

Αναλύσεις - Ειδήσεις - Προτάσεις από τον sportdog για τους σημερινούς αγώνες στη Βραζιλία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ, 13.11.2013

133. ΓΚΟΪΑΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ
ΓΚΟΪΑΣ: Εμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, μία σίγουρα αποτυχία αν σκεφτεί κανείς το στόχο για είσοδο στην τετράδα. Επιτυχία όμως αν αναλογισθεί κανείς τον παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα. Υπάρχει και ένα θέμα με εσωτερική διχόνοια ανάμεσα στον κόουτς Μορέιρα και τους παίκτες. Εκτός ο βασικός μέσος Ούγκο.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Σε πολύ δύσκολη θέση όσων αφορά την παραμονή της στην κατηγορία όντας νεοφώτιστη. Ο κόουτς Ζορζίνιο βλέπει την ομάδα του να πάει από ήττα σε ήττα, κάνει συνεχείς αλλαγές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι σαν να αγωνίζονται σε «αργή κίνηση». Εκτός ο βασικός μέσος Μπαράκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δείχνει μία κλάση ανώτερη η Γκοϊάς από την απελπισμένη «μακάκα», όμως σε τέτοια παιχνίδια που κρίνεται το μέλλον μετράει και η απόδοση. Λόγω και της γκρίνιας στο εσωτερικό της Γκοϊάς, θα πάμε με την έκπληξη. Διπλό, στο @4,50 απόδοση, έστω και αν είναι 15 τα χρόνια που έχει να κερδίσει εκεί μέσα η Πόντε Πρέτα.

134. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
ΓΚΡΕΜΙΟ: Με τον κόουτς Γκαούσο να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο παρά τις μέτριες εμφανίσεις και τις σερί ήττες συνεχίζει η «τρικολόρ», γνώρισε εύκολη ήττα από την ανεβασμένη Κρουζέιρο. Εχει τρία σερί ματς που δεν σκοράρει σε ματς πρωταθλήματος.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ: Κανείς δεν θέλει την ιστορική αυτή ομάδα να βρεθεί στα χωράφια της Β’ Κατηγορίας, κάθε βαθμός πολύτιμος όπως αυτός απέναντι στη Σάντος. Ο κόουτς Μπατίστα ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Εκτός ο έμπειρος μέσος Ζουνίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ με βάση το ντεφορμάρισμα της γηπεδούχου που δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις και το απελπισμένο για βαθμούς της φιλοξενούμενης μπορεί να θεωρηθεί αξία η κόντρα στο φαβορί. Χωρίς να σκοράρει εύκολα η γηπεδούχος. Με την έκπληξη στο διπλό σε απόδοση @4,50.

135. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ: Ντέρμπι ουραγών την προηγούμενη αγωνιστική και οριακή νίκη με 1-0 επί της ουραγού Ναούτικο. Παραμένει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας, με τον κόουτς Φουξ να ελπίζει πολλά στην ψυχολογική ανάταση, αφού αγωνιστικά δεν λέει και πολλά πράγματα. Δεν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, το φανατικό κοινό θα υποστηρίξει και πάλι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Δείχνει ικανή φέτος να πετύχει υψηλούς στόχους, η απόδοσή της στο ματς με τη Σάο Πάολο και η εύκολη επικράτηση το βοηθάει. Σημαντικές οι απουσίες της, σε άμυνα και επίθεση, συνολικά πέντε οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θα λείψουν ο πλάγιος μπακ Λέο, ο στόπερ Μανοέλ και οι βασικοί επιθετικοί Μαρσέλο και Εντερσον. Εκτός και ο μέσος Εβερτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το μυαλό της σε άλλους υψηλότερους στόχους η Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ η γηπεδούχος δεν έχει εξαντλήσει ακόμη τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπερισχύει η σωτηρία, η μάχη για επιβίωση είναι το ισχυρότερο κίνητρο. Ασσος και απόδοση @2,15.

136. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Με το μεγάλο στόχο της εξόδου στο Λιμπερταδόρες ζουν και αναπνέουν στην ομάδα, με τον κόουτς Ολιβέιρα να τα βάζει με την τύχη του στην ήττα από την Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι οπαδοί περίμεναν με αυγά στο αεροδρόμιο την αποστολή. Εκτός ο Λαντέρο.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ: Με την ισοπαλία της με την Κοριτίμπα δεν κατάφερε να ξεφύγει στη βαθμολογία και στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Κάθε ματς είναι κρίσιμο, εκτός έδρας φέτος δεν αποδίδει καλά. Πάντως η ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική δεν βόλεψε κανέναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις για την Πορτουγκέσα, με την Μποταφόγκο από την άλλη να διανύει καλή χρονιά και να μην έχει περιθώριο για εντός έδρας γκέλες, ειδικά με τους οπαδούς να «βράζουν». Η παρέα του Ζέεντορφ δεν θα αφήσει την ευκαιρία χαμένη, Ο άσσος έστω και στο οριακό @1,55 αξίζει.

137. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ: Πάει να χτίσει ένα καλό σερί ο κόουτς Φράνκο, κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την Πόντε Πρέτα και υπό προϋποθέσεις μπορεί και να προλάβει την τετράδα. Μία βασική όμως είναι να κερδίσει το εντός έδρας με την πρωτοπόρο.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Μία ανάσα από τον τίτλο (για μαθηματικά) η «ραπόσα», θα τον κατακτούσε υπό όρους και την προηγούμενη αγωνιστική με την εύκολη εντός έδρας επικράτηση με την Γκρέμιο. Εκτός οι Σεαρά (Α), Νίλτον (Μ) και Ριμπέιρο (Μ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν αφήνει πράγματα στην τύχη η Βιτόρια και όσο υπάρχουν ελπίδες για τετράδα θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δίνεται σε αποδόσεις φαβορί η γηπεδούχος. Από την άλλη πάει με αλλαγές η πρωτοπόρος, δεν καίγεται και ιδιαίτερα αφού το πρωτάθλημα αναμένεται να το κατακτήσει και μαθηματικά, αν όχι τώρα, την επόμενη αγωνιστική. Σωστές οι αποδόσεις, δεν υπάρχει αξία.

138. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Ο κόουτς Σαμούσκα τα έβαλε με τους παίκτες του μετά την ισοπαλία απέναντι στην Πορτουγκέσα, ότι εμφανίζουν κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έχουν θέληση για επιτυχίες. Πάντως βαθμολογικά βρίσκεται αρκετά άνετα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Ο κόουτς Τίτε δείχνει ότι μπορεί να τη σώσει και απόδειξη είναι η σπουδαία της επικράτηση επί της Φλουμινένσε. Επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα ο σπουδαίος επιθετικός Αλεσάντρο Πάτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένη με την κόουτς Τίτε η ιστορική Κορίνθιανς, δεν θα αφεθεί στην τύχη της να πέσει χωρίς μάχη. Δεν είναι τυχαία η βελτίωσή της τελευταία, ειδικά αν έχει και μεγάλα ονόματα όπως ο Πάτο στη σύνθεσή της, ο οποίος και σκόραρε. Και με ισοπαλία θα είναι ικανοποιημένη η Κοριτίμπα. Στο Χ η πρόβλεψη.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Με το μυαλό αλλού έπαιξαν οι παίκτες στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Παραναένσε και γνώρισαν οδυνηρή ήττα, που τους έσπασε το αήττητο σερί. Εκτός ο μέσος Λούκας και ο βασικός επιθετικός Αλοΐσιο, στη θέση του ο Λουίς Φαμπιάνο. Επιστρέφει από μακρύ τραυματισμό ο στόπερ Τολόι.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Στο βαρύ πρόγραμμα και τις συνεχείς μετακινήσεις αποδίδει ο προπονητής της τις άσχημες εμφανίσεις, όπως π.χ αυτή με την Γκοϊάς και την ισοπαλία 1-1, είχαν προφυλαχθεί όμως βασικοί παίκτες. Το μυαλό όλων είναι στον τελικό Κυπέλλου και δεν θα ρισκαριστεί ενδεχόμενος τραυματισμός βασικού παίκτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το μυαλό αλλού είναι οι παίκτες της Φλαμένγκο, σημαντικές αλλαγές η Σάο Πάολο, οι προπονητές κάνουν δοκιμές, θα είναι «αδόκιμο» να προσπαθήσει κάποιος για πρόβλεψη σε τέτοιο αγώνα. ΝΟ ΒΕΤ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags