Facebook Pixel Πού ποντάρουμε στη Νορβηγία;
| 2013-11-13 10:50:00

Πού ποντάρουμε στη Νορβηγία;

Πού ποντάρουμε στη Νορβηγία;

Αναλύσεις - Ειδήσεις - Προτάσεις από τον sportdog για τα μπαράζ ανόδου στη Νορβηγία.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.

153. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΑΝΧΑΪΜ
Πρώτος τελικός για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία της Νορβηγίας. Η ρεβάνς θα γίνει σε τρεις μέρες στο Ρανχάιμ.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ (Α): Αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική (1-2) στο Βίκινγκ Στάντιον καθώς ήταν καλύτερη για 90’, προηγήθηκε 1-0 στο 77’, όμως κατάφερε να δεχτεί δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, στο 92’ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως η μπάλα κόλλησε στη λάσπη πάνω στη γραμμή! Με νίκη θα είχε σφραγίσει το εισιτήριο της παραμονής, τώρα όμως είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τη θέση της, σε διπλό αγώνα κόντρα στην επιλαχούσα της Αντέκο Λιγκάεν. Και πάλι καλά δηλαδή που δεν κέρδισε η Τρόμσο ή η Χόνεφος διότι θα ήταν ήδη ομάδα Β΄ κατηγορίας.

Διαθέσιμος ο βασικός επιθετικός Μάρτιν Βινγκ που έγινε αναγκαστική αλλαγή, όπως και ο «μικρός» Ελιονούσι που έχει κληθεί στην U21 για τους αγώνες της Νορβηγίας με το Ισραήλ (15/11) και τη ΦΥΡΟΜ (19/11). Σημειωτέον ότι προπονητής στην U21 είναι ο προπονητής της Ρανχάιμ Τροντ Νορντστάιν!

ΡΑΝΧΑΪΜ(Β): Με εξαιρετική εμφάνιση πήρε δίκαια 4-1 τον εκτός έδρας ημιτελικό με τη Μιοντάλεν για να βρεθεί ξανά στην πόρτα της μεγάλης κατηγορίας. Η πρώτη φορά ήταν στα πλέι-οφ του 2010 όπου είχε χάσει στην παράταση (1-2) από τη Χόνεφος.
Βαρύ πέφτει το πρόγραμμα για τον προπονητή Νορνστάιν καθώς εκτός από τα δυο μπαράζ με τη Σάρπσμποργκ (13/11 και 16/11) έχει και δυο εκτός έδρας παιχνίδια με την U21 της Νορβηγίας σε Ισραήλ και ΦΥΡΟΜ.
«Είμαστε ώριμοι για το μεγάλο άλμα» δηλώνει ο νεαρός τεχνικός, που θα έχει στη διάθεση του πλήρη αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ψημένη τα τελευταία χρόνια σε τέτοιους τελικούς η Σάρπσμποργκ, ενώ ο κόσμος της είναι «φτιαγμένος» και αποφασισμένος να στηρίξει (sold out) την προσπάθεια των παικτών. 1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags