Facebook Pixel Το ‘χει η Φλίτγουντ!
| 2013-11-13 10:55:00

Το ‘χει η Φλίτγουντ!

Το ‘χει η Φλίτγουντ!

Αναλύσεις - Ειδήσεις - Προτάσεις από τον sportdog για το Λιγκ Τρόφι.

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή μετά το ενενηντάλεπτο, ακολουθεί απευθείας η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση. Οι αγώνες είναι μονοί μέχρι τα ημιτελικά εκεί όπου τα ζευγάρια αναμετρώνται σε διπλούς αγώνες. Προκειμένου να μην υπάρχει καταπόνηση των παικτών, εισάγεται το γεωγραφικό κριτήριο και οι ομάδες  συνήθως χωρίζονται σε δυο ομίλους. Το Λιγκ Τρόφι αφορά συλλόγους της Λιγκ 1 και Λιγκ 2, με τον τελικό να γίνεται στο «Γουέμπλεϊ». Οι προπονητές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξ ολοκλήρου αναπληρωματικούς, καθώς υπάρχει περιορισμός που αν δεν τηρηθεί, επιβάλλονται κυρώσεις. Αυτό έχει επιβληθεί έτσι ώστε να μην υποτιμούν οι ομάδες το θεσμό και να «κατεβαίνουν» στον αγωνιστικό χώρο με τουλάχιστον έξι βασικούς ποδοσφαιριστές.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ: Επιβεβαίωσε το αυτονόητο απέναντι στην ερασιτεχνική Γλούτσεστερ Σίτι, κερδίζοντας 2-0 και παράλληλα το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του FA Cup. Έχει τρεις σερί νίκες, ενώ 5 από τα 6 τελευταία της έρχονται under. Επιστροφές στη «Φλιτ», με τον αμυντικό Χόγκαν (13/0) να εκτίει την ποινή. Εκτός για ένα μήνα ο αρχισκόρερ Ματ (13/5). Από τον πάγκο ξεκινάει ο Κρέσγουελ (Α, 12/1).

ΚΑΡΛΑΪΛ: Μπορεί να βρίσκεται 76 θέσεις πιο πάνω από την Μπόραμ Γουντ, όμως δεν μπόρεσε να πιστοποιήσει την ανωτερότητα της και το μόνο που κατάφερε να πάρει ήταν η εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία. Ετσι θα οδηγηθεί σε επαναληπτικό προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είχε δοκάρι και μια ακόμα καλή ευκαιρία στο α’ ημίχρονο, όμως στην επανάληψη παρουσιάστηκε μετριότατη. Εκτός για δυο μήνες ο γκολκίπερ Γκιλέσπι (15/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της Α’ κατηγορίας. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Φλίτγουντ τον τελευταίο καιρό και είναι ικανή να πάρει την πρόκριση σε αυτό το θεσμό. 1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags