Facebook Pixel Δεν φτάνει μόνο η σάμπα για να "χορέψουμε"!
| 2013-11-13 11:30:00

Δεν φτάνει μόνο η σάμπα για να "χορέψουμε"!

Δεν φτάνει μόνο η σάμπα για να "χορέψουμε"!

Λίγοι αγώνες, λίγες επιλογές συνεπώς χρειάζεται αρκετή προσοχή σε όσους αποφασίσουν να "επενδύσουν" και να "χορέψουν". Οι προτάσεις του σκύλου για τα αποψινά παιχνίδια!

Δύο αγώνες για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Kυπέλλου, έναν αγώνα επιβίωσης στη Νορβηγία, ένα αγώνα για το αγγλικό Τρόφι και μπόλικο ξενύχτι από τη χώρα της σάμπας.

Νωρίς το απόγευμα τα αστέρια της Ουρουγουάης, υπό κανονικές συνθήκες θα "προπονηθούν" στο Αμμάν της Ιορδανίας με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης από το πρώτο ματς καθώς υπάρχει και επαναληπτικός. Αντίστοιχα στο αχανές Αζτέκα του Μεξικού τα "σομπρέρος" θέλουν να "σκιάσουν" του Νεοζηλανδούς.

Στη χώρα της σάμπας η Κρουζέιρο θέλει μερικά σπόρια ακόμα για να αρχίσει τις φιέστες του πρωταθλήματος. Από κει και μετά το ενδιαφέρον είναι στον υποβιβασμό αλλά και στις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Καίγεται για πόντους η Κρισιούμα κόντρα στην κουρασμένη Ατλ. Παρανά, η οποία Κρισιούμα στις αγορές πήρε αρκετό παιχνίδι (από +0,25 γύρισε σε -0,25) ως το πιο αξιοσημείωτο γεγονός.

Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραγνωρίσουμε ότι ο στόχος της επιβίωσης είναι τεράστιος και …πληρώνει καλά.

παραμονή αλλά και η Τζοϊνβίλ που υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Οέστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Εκπλήξεις στη Βραζιλία! 

Πού ποντάρουμε στη Νορβηγία;

Το ΄χει η Φλίτγουντ!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags