Facebook Pixel Το ...δεξί χέρι του Μπλάτερ πληρώνει καλά!
| 2013-11-13 15:03:00

Το ...δεξί χέρι του Μπλάτερ πληρώνει καλά!

Το ...δεξί χέρι του Μπλάτερ πληρώνει καλά!

O σκύλος μυρίζεται έκπληξη, που πληρώνει πολλά, στο σημερινό παιχνίδι, Ιορδανία - Ουρουγουάη. Διαβάστε γιατί! 

130. ΙΟΡΔΑΝΙΑ- ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Η ρεβάνς σε μια βδομάδα στο Μοντεβίδεο.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ(70): Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται τόσο κοντά σε μια τελική φάση Μουντιάλ. Έπειτα από ένα μαραθώνιο τριών φάσεων, η Ιορδανία κατάφερε να τερματίσει σαν επιλαχούσα πίσω από τις τέσσερις ομάδες που πήραν το απ’ ευθείας εισιτήριο (Ιαπωνία, Κορέα, Αυστραλία, Ιράν), αφήνοντας έξω Ουζμπεκιστάν, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις. Προπονητής της ομάδας είναι ο Αιγύπτιος (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ) Χοσάμ Χασάν ο οποίος προσφάτως αντικατέστησε τον καταξιωμένο (και επί τετραετία στον πάγκο της ομάδας) Ιρακινό Αντνάν Χαμάντ.

Η τελευταία ήττα της Ιορδανίας ήταν τον Ιούνιο στην Αυστραλία (0-4). Εκτοτε σε επίσημα και φιλικά, καταγράφει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στα δυο παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει «τελικού», κέρδισε Νιγηρία και Ζάμπια με το ίδιο σκορ (1-0)

Τιμωρημένοι από την προηγούμενη φάση ο τερματοφύλακας Σαφί και οι επιθετικοί Ντιμπ και Φατά, όλοι βασικοί.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ(6): Την τελευταία αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της 3-2 την αναπληρωματική Αργεντινή, όμως αν και ισοβάθμησε με τον Ισημερινό, δεν μπόρεσε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να πάρει την απ’ ευθείας πρόκριση. Της δίνεται πάντως μια δεύτερη ευκαιρία κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν διαθέτει ούτε την ποιότητα ούτε και τα «γαλόνια» για να την απειλήσει. Ο Οσκαρ Ταβαρές πάντως επισημαίνει σε κάθε του δήλωση την ανάγκη για συγκέντρωση και σοβαρότητα. Παρόντες όλοι οι αστέρες όπως Φορλάν, Σουάρεζ, Καβανί, Ροντρίγκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θα πούμε το αυτονόητο περί ανωτερότητας των Λατινοαμερικάνων, όμως οι Ουρουγουανοί καλά θα κάνουν να προσέξουν και το παρασκήνιο. Ο πρίγκηπας Χουσεϊν, πέραν από πρόεδρος της ιορδανικής ομοσπονδίας, είναι και αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ και το δεξί χέρι του Μπλάτερ στην Ασία. Εμείς θα ποντάρουμε στην έκπληξη που πληρώνει ακριβά: 1Χ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags