Facebook Pixel Παίζουμε Σάντος στο 1,70
| 2013-11-14 09:48:00

Παίζουμε Σάντος στο 1,70

Παίζουμε Σάντος στο 1,70

Ο "άσος" της Σάντος στο 1,70 είναι μία καλή επιλογή στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. 

147. ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΑΪΑ

ΣΑΝΤΟΣ: Σχετική επιτυχία το εκτός έδρας 2-2 με την απελπισμένη Βάσκο ντα Γκάμα και μπροστά σε 50.000 οπαδούς. Και να σκεφτεί κανείς ότι είχε προηγηθεί με 2-0. Ο κόουτς Κλαουντινέι πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου. Εκτός ο πλάγιος μπακ Σισίνιο και ο μέσος Μένα. Επιστρέφει επιτέλους ο σπουδαίος επιθετικός Τιάγκο Ριμπέιρο.

ΜΠΑΪΑ: Συνεχίζει στην 15η θέση της βαθμολογίας η ομάδα μετά από νέα εντός έδρας ισοπαλία, 0-0 με την Ατλέτικο Μινέιρο, με τους οπαδούς να τη γιουχάρουν για ακόμη μία φορά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όχι στη φυσική έδρα της Σάντος αυτό το ματς, αλλά στο Πακαεμπού, με τους οπαδούς όμως της γηπεδούχου και εκεί να είναι πολλοί. Με την επιστροφή του βασικού επιθετικού ενισχύεται η μπροστινή γραμμή, πλέον σε απόδοση στο 1,70 είναι μία επιλογή ικανή για το σημερινό φτωχό πρόγραμμα στο κουπόνι.

148. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ: Ένα ακόμη επίσημο «φιλικό» για την ομάδα ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Μπαΐα. Η Ατλέτικο Μινέιρο ως γνωστόν προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και οι παίκτες της δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Ολοι θέλουν να δώσουν το παρών σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Ο κόουτς Κούκα δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Με σημαντικές απουσίες αλλά και πεσμένο το ηθικό θα παραταχθεί η «Κολοράντο» σε αυτό το κρίσιμο ματς. Με την Εθνική λείπει ο Ουρουγουανός Φορλάν, τραυματίες ο Αργεντίνος επιθετικός Σκόκο και ο πλάγιος μπακ Γκάμπριελ, όλοι νέες απουσίες. Συνεχιζόμενες απουσίες για τον κόουτς Κλέμερ, ο δεξίς μπακ Εντνέι, ο στόπερ Ζουάν, ο αριστερό μπακ Κλέμπερ και ο επιθετικός Λεάντρο Νταμιάο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις σημαντικές απουσίες που έχει η φιλοξενούμενη δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα, από την άλλη όμως δεν ξέρουμε και πόσο δυνατά θα πιέσει στο ματς η γηπεδούχους, η οποία σκέφτεται μόνο το «διηπειρωτικό». ΝΟ ΒΕΤ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags