Facebook Pixel Πιο φτωχό κουπόνι δεν γίνεται!
| 2013-11-21 11:52:00

Πιο φτωχό κουπόνι δεν γίνεται!

Πιο φτωχό κουπόνι δεν γίνεται!

Μόνο ένα παιχνίδι μάς δίνει σήμερα ο ΟΠΑΠ και αυτό σε δυάδα. 

Αν θέλει κάποιος σήμερα να παίξει ποδόσφαιρο πώς θα παίξει; Ευτυχώς που δεν το έχει δηλώσει ότι θα το ανοίξει και στο Live την ώρα που όλα τα πρακτορεία (στις 02:15) θα είναι κλειστά. 

Το παιχνίδι της ημέρας, λοιπόν, γίνεται στην Παραγουάη και αφορά τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα μεταξύ της τοπικής Λιμπερτάδ και της Αργεντίνικης Λανούς.

Σε μεγάλη φόρμα οι Αργεντίνοι αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά και το δεύτερο ματς. 

138. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΛΑΝΟΥΣ

O αγώνας είναι ο πρώτος ημιτελικός του Σουνταμερικάνα, με τη Λιμπερτάδ να προέρχεται από ένα σερί άσχημων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων με το πιο πρόσφατο την ήττα εντός έδρας με 2-0 από την Γκουαρανί (Παραγουάη). Ελαφρυντικό αποτελεί ότι οι περισσότεροι σκέφτονταν τον σημερινό ιστορικό γι΄ αυτούς ημιτελικό. Το δυνατό της σημείο είναι το μακρινό σουτ και έχει επικίνδυνες πτέρυγες. Στη άλλη πλευρά του γηπέδου η Λανούς (Αργεντινή) βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και πάνε καλά στο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ομως τώρα ασχολούνται με το Σουνταμερικάνα. Θα παίξει με 4-3-3 με αμφίβολος τον Ορτίζ και εκτός αποστολής τον Μπάλμπι. Η εκτίμηση μας είναι ότι η Λιμπερτάδ, μπορεί εντός έδρας να είναι καλή επιθετικά, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ όπως έδειξαν οι μέχρι τώρα αναμετρήσεις της. Σε εξαιρετική κατάσταση η Λανούς, δεν είναι τυχαίο ότι διεκδικεί και πρωτάθλημα στη χώρα της. Πιθανά το γκολ/γκολ και το όβερ. G/G, OVER 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags