Facebook Pixel Ποντάρουμε σε νίκη του Βαλβέρδε σήμερα;
| 2014-01-23 12:20:00

Ποντάρουμε σε νίκη του Βαλβέρδε σήμερα;

Ποντάρουμε σε νίκη του Βαλβέρδε σήμερα;

Μπορεί να κερδίσει η Μπιλμπάο την Ατλέτικο Μαδρίτης σήμερα; Ειδήσεις - αναλύσεις - προγνωστικά για όλα τα ματς του "Πάμε Στοίχημα" από τον sportdog!

Μηδαμινό το σημερινό ενδιαφέρον καθώς μόλις τρεις αγώνες είναι διαθέσιμοι. Ένα από κύπελλο Ισπανίας ένας από Ιταλία και ένας από Γαλλίας επίσης και τα δύο για τον θεσμό του κυπέλλου.

Καλό θα ήταν να κρατήσετε δυνάμεις για το 3ημερο που έρχεται, το οποίο θα έχει πολλά σπουδαία ματς.

  1. ΟΣΕΡ – ΝΤΙΖΟΝ
    Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στο ΄Αμπέ Ντεσάμπ΄ η Ντιζόν. Ο πιο χρήσιμος επιθετικός των ΄ντιζονέ΄ και τρεις βασικοί αμυντικοί είναι εκτός. Επίσης, την Δευτέρα έχει μεγάλο ντέρμπι με την Ανζέ για το πρωτάθλημα.Από την άλλη, η Οσέρ ενισχύεται με την επιστροφή του σκόρερ Ντεπ του οποίου η μεταγραφή ίσως χαλάσει. Δυνατή στην έδρα της, ευνοεί και η ειδησεογραφία, αποδεκτός και δίκαιος ο άσος. 1

132. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η Ατλέτικο μπορεί ως ομάδα να είναι ανώτερη αλλά υπάρχουν άλλου είδους σκοπιμότητες. Η Ατλέτικο που δίνει συνεχόμενα δυνατά ματς, στηρίζεται στην εξαιρετική της άμυνα. Οι δύο προπονητές μάλλον ξεχνάνε το rotation που έκαναν σε άλλους γύρους. Σε αγώνες κυπέλλου σε αυτή την φάση, αποδόσεις του τύπου 1,25 είναι απαράδεκτες. Πάμε κόντρα στο φαβορί Χ2.

133. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ
Ντέρμπι της Τοσκάνης, με τις δύο ομάδες βέβαια να τις χωρίζει μια κατηγορία και να έχουν σημαντική διαφορά σε όλους τους τομείς. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ευνοεί τις εκπλήξεις, κυρίως όταν η δυνατή ομάδα δεν πολυενδιαφέρεται έχοντας ρίξει το βάρος της στο πρωτάθλημα. Η Φιορεντίνα μπορεί να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, μπορεί όμως και όχι. Στη φάση που βρισκόμαστε καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να γυρίσει την πλάτη σε έναν τίτλο. Η Σιένα θα κάνει το καθήκον της, θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει την πρόκριση. Στοιχηματικά, ο άσος είναι παντελώς ασύμφορος και δεν έχει κανένα νόημα να παιχτεί. Η διάθεση των φιλοξενούμενων να παλέψουν για την πρόκριση μας δίνει το δικαίωμα να στραφούμε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν. G/G

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags