Facebook Pixel Τι ποντάρουμε σήμερα στο Στοίχημα; Υπάρχει ο δάσκαλος...
| 2014-03-06 11:10:00

Τι ποντάρουμε σήμερα στο Στοίχημα; Υπάρχει ο δάσκαλος...

Τι ποντάρουμε σήμερα στο Στοίχημα; Υπάρχει ο δάσκαλος...

Ειδήσεις - αναλύσεις - προγνωστικά για όλα τα ματς του "Πάμε Στοίχημα" από τον sportdog!

Η Εθνική, αυτή των μεγάλων, έχασε μάλλον εύκολα για μία ακόμα φορά από τους Κορεάτες. Πολύ μέτρια εμφάνιση με πολλά αμυντικά λάθη αλλά και τρία δοκάρια. Εμφανίστηκε νωθρή σαν να έκανε αγγαρεία.

Χτες όμως είχαμε την ηρωικότατη νίκη της Εθνικής μας κάτω των 21 ετών επί των Τούρκων με 2-1, ανατρέποντας το σκορ ενώ παίζαμε με εννέα παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια αλλά ταυτόχρονα θα εκφράσουμε και τη απορία-παράπονο. Για ποιο λόγο δεν φιλοτιμήθηκε έστω και ένα Ελληνικό κανάλι να δείξει τον αγώνα? Για ποιο λόγο δεν υπήρξε έστω και μία αθλητική ιστοσελίδα να έχει λάιβ μετάδοση του αγώνα? Μεγαλύτερη αξία έχουν οι «σούπες» του Ελληνικού πρωταθλήματος, που μας σερβίρουν κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να μας πείσουν ότι βλέπουμε ποδόσφαιρο ή ο χτεσινός αγώνας κόντρα στους Τούρκους?
 

Επειδή είναι προφανές ότι απάντηση δεν θα πάρουμε, απλά να συμπληρώσουμε ότι ο σημερινός διαγωνισμός είναι «αυστηρά» Λάτιν, με πιο αξιοσημείωτο γεγονός ότι στην Σαντιάγο Γουόντερερς είχαμε αλλαγή φρουράς στο πάγκο.

 

 

154. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ
Καλή έδρα έχει η Παλεστίνο και αν μάλιστα δούμε με ποιούς έπαιξε θα παρατηρήσουμε ότι γκέλαρε μόνο με την πρωταθλήτρια Ο΄Χίγκινς και από την Κόλο Κόλο. Το Ουατσιπάτο έπαιξε δύο ματς εντός μετά την 7αρα και τα κέρδισε. Μας «χαλάει» πάντως η προϊστορία που έχει πολλά διπλά διότι δεν πάει το χέρι μας δεξιά. ΝΟ ΒΕΤ
 

155. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΚΙΛΜΕΣ
Η Κίλμες μόλις κέρδισε τον πρώτο της αγώνα ενώ η Αρσενάλ έκανε μετά από δύο αγωνιστικές την ήττα της. Αν κάτι μας μπερδεύει είναι η προϊστορία ή οποία δείχνει αφύσικα πράγματα. Σαν να «αλλάζουν» αποτελέσματα. Θα πηγαίναμε με το ίδιο καθεστώς αλλά η Κίλμες σήμερα έχει μερικές σοβαρές απουσίες (Γοδόι, Μπογκοσιάν, Ζακάρια). ΝΟ ΒΕΤ


156. ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ
Δεν ικανοποιεί με τίποτα η Σαντιάγο με το ποδόσφαιρο που παίζει. Επιβιώνει οριακά μόνο στην έδρα της καθώς εκτός έχει μόνο ήττες. Υποδέχεται την Νιουμπλένσε, την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα, υπό νέο καθοδηγητή στο πάγκο (είχαμε απόλυση προπονητή) και επιπλέον με ένα πρόβλημα. Δεν την έχει κερδίσει ποτέ. Υπό αυτές τις συνθήκες συνιστώ ή αποχή ή….Χ2. 
 

157. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
Η πρωταθλήτρια που έρχεται από μέτρια εμφάνιση μέσα στην Ρίβερ, γενικά έχει καλή παράδοση εντός έδρας απέναντι στην Ροζάριο. Το θέμα πάντως είναι και η κούραση αφού λόγω μουντιάλ έχουν αρχίσει οι συνεχόμενοι αγώνες. Δεύτερη σερί ήττα της Ροζάριο και προβληματισμός. Η Ροζάριο για τελευταία φορά νίκησε στο Νουέβο Γκασόμετρο το 2005. 1 (Χ)


158. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Εσπανιόλα και τρία ματς χωρίς ήττα η Άουνταξ, με την προϊστορία να λέει Εσπανιόλα. Η μέτρια όμως κατάσταση της γηπεδούχου φοβίζει για να ρισκάρουμε στον άσσο. Όμως λόγω προϊστορίας δεν μας πάει να ποντάρουμε στα άλλα σημεία. Οπότε έμεινε το…NO BET.

 

159. ΤΙΓΚΡΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Η Τίγκρε που δεν έχει καλή παράδοση όταν φιλοξενεί την Ρίβερ προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο νέο πρωτάθλημα και συνολικά μετά από έξι αγώνες. Η Ρίβερ έρχεται από την οριακή νίκη με την Εστουδιάντες, μετά από τρεις άγονες αγωνιστικές. Κάτι δεν μας πάει καλά. ΝΟ ΒΕΤ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags