Facebook Pixel Στήριγμα σε Μονακό και Μπράγκα
| 2014-04-16 15:32:00

Στήριγμα σε Μονακό και Μπράγκα

Στήριγμα σε Μονακό και Μπράγκα

Το σημερινό κουπόνι προσφέρει πολλές επιλογές από διαφορετικές διοργανώσεις, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξεκίνημα με Κύπελλο Γαλλίας. Η Γκινγκάμπ φιλοξενεί τη Μονακό, με τους Μονεγάσκους να είναι το φαβορί.

Η Γκινγκάμπ φιλοξενεί τη Μονακό, με τους Μονεγάσκους να είναι το φαβορί. Μονό παιχνίδι, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, η διαφορά δυναμικότητας είναι υπαρκτή, το διπλό είναι οριακά αποδεκτό στην απόδοση που είναι διαθέσιμο.

Ακολούθως πάμε στην Πορτογαλία. Η Ρίο Αβε υποδέχεται την Μπράγκα, στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου. Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Επιλέγουμε την ανώτερη ομάδα, τη Μπράγκα, από τη στιγμή που οι εντός έδρας επιδόσεις της Ρίο Αβε δεν φοβίζουν. Από τις αναμετρήσεις του Κόπα Λιμπερταδόρες ξεχωρίσαμε το Κρουζέιρο-Σέρο Πορτένιο.

Οι δυο ομάδες έχουν παρελθόν μεταξύ τους, το 2008 οι Βραζιλιάνοι σημείωσαν δυο νίκες που συνοδεύτηκαν με over και απέκλεισαν τους Παραγουανούς. Ο άσος είναι πολύ μικρός, ανάξιος λόγου, αντίθετα το over είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, λόγω και της τάσης και της συμπεριφοράς των ομάδων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

131. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΑΚΟ 2

136. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2

141. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ OVER.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags