Facebook Pixel Έχουμε και στοίχημα!
| 2014-04-21 14:00:00

Έχουμε και στοίχημα!

Έχουμε και στοίχημα!

Σήμερα έχουμε τη διπλή αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Οπως θα έχετε παρατηρήσει, στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν υπάρχουν τα ματς. Οπότε, το συγκεκριμένο κείμενο είναι αφιερωμένο περισσότερο σε όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ. Τα κοίταξα όσο μπορούσα και προλάβαινα (πάντα το ίντερνετ σε κάποιο χωριού ενός νησιού και με κακές καιρικές συνθήκες δεν είναι ό,τι πιο εύκολο), κάτι βγήκε αλλά όχι εντυπωσιακά πράγματα. Και γενικά από δω και πέρα, νομίζω ότι ελάχιστα πλέον θα μας απασχολεί η Αγγλία. Ως εδώ πάει συνήθως, 2-3 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε. Μετά οι αποδόσεις είναι ψυλλιασμένες, κίνητρο για πολλές ομάδες δεν υπάρχει, λιγοστεύουν οι επιλογές.

Στην Τσάμπιονσιπ, έχω ένσταση σε δύο σετ. Το ένα είναι το Μίλγουολ - Ντόνκαστερ. Καλή, χρυσή η Μίλγουολ, μας έχει πληρώσει πολλάκις, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που έχει να κερδίσει εντός έδρας από τον Ιανουάριο! Από τότε που είχα πάει στο γήπεδο, κόντρα στην Ιπσουιτς. Εκτοτε, δεν έχει νικήσει στο Ντεν. Για ποιο λόγο λοιπόν στο 1.85; Η Ντόνκαστερ καίγεται και αυτή, κακώς πληρώνει 4.50. Γιατί το αφήνω; Ενστικτο μάλλον... Χρωστάει μια καλή εντός έδρας εμφάνιση η Μίλγουολ, είναι κι αυτές οι 4 σερί ήττες της Ντόνκαστερ, βάλτε και ότι είναι αμφίβολος ο πρώτος της σκόρερ... Ε, πάμε παρακάτω.

Η δεύτερη ένσταση είναι στο Ρέντινγκ - Μίντλεσμπρο. Για τη Ρέντινγκ ισχύει ό,τι και για τη Μίλγουολ. Εχει να νικήσει εντός έδρας από τον Ιανουάριο. ΟΚ, έχει κίνητρο, αλλά τι να το κάνω που στην πιο κρίσιμη περίοδο κλατάρει; Κακώς είναι στο 2.05 ο άσος, κακώς και στο 4.00 το διπλό. Το ερώτημα είναι, παίζουμε μια ομάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, όπως είναι η Μίντλεσμπρο; Ο καθένας αποφασίζει, εγώ έκανα πίσω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο betsellers.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags