Facebook Pixel Ταμείο από ημίχρονο!
| 2014-04-24 11:20:00

Ταμείο από ημίχρονο!

Ταμείο από ημίχρονο!

Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον απόψε και από πλευράς στοιχήματος, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθεί όποιος θέλει να ποντάρει (το παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι μόνο για ξενύχτηδες!).

Οπως φαίνεται και από τις αποδόσεις, έχουμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι (Μπενφίκα - Γιουβέντους) μεταξύ δύο ομάδων που «υποβιβάστηκαν» στον θεσμό από το Γιουρόπα Λιγκ και ένα άλλο, τον ισπανικό «εμφύλιο», όπου υπάρχει δυνατό φαβορί, η γηπεδούχος Σεβίλλη. Το πρώτο το καταλαβαίνω, δηλαδή γιατί θεωρείται τόσο αμφίρροπο το παιχνίδι του «Ντα Λουζ». Το δεύτερο αδυνατώ για να είμαι ειλικρινής, ειδικά με το άλλο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Σάντσες Πιθχουάν», για το πρωτάθλημα Ισπανίας, να λήγει 0-0.

Γενικά τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα για ποντάρισμα, λόγω και της μεγάλης κρισιμότητάς τους. Επειδή όμως πρόκειται για πρώτους ημιτελικούς και θεωρώ πως και οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν προσεκτικά, με πρωταρχικό τους στόχο να μη δεχθούν κάποιο γκολ και εκτεθούν, ειδικά οι γηπεδούχοι, νομίζω πως η πιο συνετή επιλογή είναι να επιλέξουμε πως τα ημίχρονα θα είναι ισόπαλα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

121. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

122. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags