Facebook Pixel Αξία στο διπλό!
| 2016-06-29 11:26:00

Αξία στο διπλό!

Αξία στο διπλό!

Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν... ξεκίνησε καλά, αν και τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύροι πήραν αυτό που ήθελαν.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα... πλούσιο, καθώς το ενδιαφέρον πέφτει όλα στη Βραζιλία και στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

Η επιλογή για σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση της Γκρέμιο με αντίπαλο την Σάντος, με τη φιλοξενούμενη να είναι εκείνη η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει.

Η ιστορική Σάντος έχει χτυπήσει φόρμα το τελευταίο διάστημα, έρχεται από διαδοχικές και μάλιστα επιβλητικές νίκες και αναμφίβολα έχει πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Στον αντίποδα έχουμε μια Γκρέμιο με αρκετές απουσίες, με προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, τα οποία φυσικά μπορούν να την επηρεάσουν και να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Με βάση τα δεδομένα αυτά, το διπλό δίνεται μάλλον σε υψηλότερη από το αναμενόμενο απόδοση και αξίζει να πάμε με το ρίσκο, έστω και με κάλυψη στην ισοπαλία. Δείτε εδώ όλα τα νέα από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Σέριε Α στη Βραζιλία.

Το παιχνίδι μου

Γκρέμιο - Σάντος 2 dnb 2.90

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags