Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ!
| 2016-09-30 12:44:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Πριν μπούμε στη... μάχη του Σαββατοκύριακου, κρατήσαμε τρία δυνατά σημεία από το κουπόνι της Παρασκευής! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΕβερτονΚρίσταλ Πάλας

Κακή εμφάνιση για την Εβερτον στο Μπόρνμουθ και η ήττα με 1-0 ήρθε δίκαια. Τα «ζαχαρωτά» δεν έπιασαν απόδοση ανάλογη των προηγούμενων αγώνων τους, η επιθετική τους παρουσία ήταν «φτωχή», ενώ κινδύνεψαν με πιο βαρύ σκορ. Από την άλλη, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Σάντερλαντ, εν τέλει η Κρίσταλ Πάλας έκανε μία φοβερή ανατροπή στο σκορ και επικράτησε με 3-2, χάρη σε γκολ του Μπεντέκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τι ποντάρουμε; To φαβορί είναι η Εβερτον, ωστόσο πρέπει να δούμε την αντίδρασή της στην πρώτη φετινή ήττα. Η Κρίσταλ Πάλας είναι φορμαρισμένη και τα τελευταία χρόνια παίρνει αποτέλεσμα στο «Γκούντισον Παρκ». Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ματς με υψηλό σκορ.

ΕβερτονΚρίσταλ Πάλας over 2.5 (1.80)

Νυρεμβέργη - Ουνιόν Βερολίνου

Μετά από επτά αγωνιστικές η Νυρεμβέργη κατάφερε επιτέλους να σπάσει το ρόδι. Πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Επικράτησε της Αρμίνια Μπίλεφελντ εκτός έδρας με 3-1, νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Με Κουάνερ ή όχι, εντός ή εκτός, η Ουνιόν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και φυσικά να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Τη Δευτέρα το βράδυ πήρε το τέταρτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας της Πάουλι με 2-0. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εκτιμήσεις. Ναι μεν φορμαρισμένη η Ουνιόν, όμως τη Δευτέρα δεν έπαιξε καλά και θα έχει εκ νέου εκτός τον Κουάνερ. Από την άλλη η Νυρεμβέργη πήρε ψυχολογία με τη νίκη της. Λογική επιλογή το g/g με το over2,5 αλλά και το over3,5. Στα υπόψιν και η τρομερή παράδοση με την Ουνιόν που έχει η Νυρεμβέργη.

Νυρεμβέργη - Ουνιόν Βερολίνου over 3.5 (2.40)

Αμιάν - Τρουά

Η Αμιάν συνεχίζει την κούρσα κορυφής και είναι πλέον πρώτη. Ανέβηκε στην κορυφή μετά το 1-1 που πήρε την Τρίτη στην Γκαζελέκ σένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο δύο αγωνιστικές νωρίτερα αλλά αναβλήθηκε. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας νιώθει αδικημένη αφού κρατούσε στα χέρια της τη νίκη μέχρι το τέλος αλλά με όσα έδειξε στο γήπεδο αποδόθηκε δικαιοσύνη. Τις τελευταίες αγωνιστικές η Τρουά παίζει καλά και της έλειπε μια νίκη για να σφραγίσει την καλή της περίοδο. Η νίκη αυτή ήρθε την περασμένη αγωνιστική με το 3-1 επί της Τουρ. Καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε μόνο 2-1 ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Οι δύο ομάδες μέχρι τώρα αγωνίζονται επιθετικά. Η Αμιάν είναι λίγο πιο κουρασμένη λόγω του αγώνα της Τρίτης αλλά στο γήπεδό της δεν μπορεί να κλειστεί και τόσο. Η Τρουά μέσα έξω παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να επαληθευτεί το G/G που πληρώνει αρκετά καλά.

Αμιάν - Τρουά Goal/Goal (1.90)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags