Δόξα Κατωκοπιάς - Αναγέννηση Δερύνειας

Σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή η Δόξα υποδέχτηκε την Καρμιώτισσα από την οποία ηττήθηκε με 1-2. Κακό σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, με λίγες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο 57’, αλλά τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στην ισοφάριση, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπραούλιο. Η χαρά των φιλάθλων της Δόξας ωστόσο δεν κράτησε πολύ, με την Καρμιώτισσα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με γκολ στο 87’. Από την άλλη πλευρά, την εντός έδρας ήττα γνώρισε το Σάββατο η Αναγέννηση από τον Απόλλων με το ισχνό, αλλά γενικά δίκαιο 0-1. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκαν αρκετές φάσεις αλλά μόλις ένα γκολ, όμως στην επανάληψη έγιναν πιο διεκδικητικοί, ισορρόπησαν το ματς και σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξαν την ισοφάριση. Τι θα ποντάρουμε; Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση με την Αναγέννηση να θέλει να δείξει ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν και σαφώς αυτό την κάνει επικίνδυνη κόντρα σε μία Δόξα που δίνει βαρύτητα στο πρωτάθλημα, ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτό που αξίζει είναι το ρίσκο στο Χ2, αλλά και το αρκετά πιθανό G/G (2.12).

Δόξα Κατωκοπιάς - Αναγέννηση Δερύνειας G/G (2.12)

Μπουρκίνα Φάσο – Αίγυπτος

Σε αυτό το τουρνουά, η Μπουρκίνα Φάσο έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες και μετά την πρόκριση από τον όμιλο, ως αήττητη μάλιστα, στα προημιτελικά απέκλεισε τη Τυνησία με 2-0. Από την άλλη πλευρά, η Αίγυπτος δεν εντυπωσιάζει σε αυτό το τουρνουά με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και κάπως έτσι έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πέρασε από τον όμιλο ως πρώτη δίχως καν να δεχθεί γκολ και στα προημιτελικά αντιμετώπισε το Μαρόκο, όπου είχε δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Αμφότερες έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και πρωτίστως κοιτάζουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Είναι ημιτελικός, ο στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό εδώ που έφτασαν και δεν θα ρισκάρουν. Η Αίγυπτος δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα και σκοράρει ελάχιστα. Η Μπουρκίνα έχει «σκληρύνει» στα μετόπισθεν. Θα έχει πολύ τακτική. Ισοπαλία στο ημίχρονο.

Μπουρκίνα Φάσο – Αίγυπτος Χ ημίχρονο (1.90)

Πεσκάρα – Φιορεντίνα

Η Πεσκάρα ηττήθηκε αναμενόμενα με σκορ 3-0 από την ισχυρή Ίντερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και παραμένει ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης, με τις ελπίδες για σωτηρία να φαντάζουν κυριολεκτικά ουτοπικές. Όσο για τη Φιορεντίνα; Έχασε τη νίκη κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της και αναγκάστηκε να παραχωρήσει ισοπαλία στην Τζένοα με το εκκωφαντικό 3-3 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Ποια είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Η Πεσκάρα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ψάχνει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να αναπτερώσει τις λιγοστές ελπίδες για σωτηρία, όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ποιοτικότερη και σαφώς ανώτερη ομάδα η Φιορεντίνα, έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την τελική επικράτηση, πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί και το over 2,5.

Πεσκάρα – Φιορεντίνα Over (1.93)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!