Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μόναχο 1860

Παρέμεινε στις δύο προσθήκες η Αρμίνια Μπίλεφελντ, δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, αυτή του Γιαμπό και του Μπράντι, ήδη οι δυο τους ενσωματώθηκαν στη βασική ενδεκάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι η Αρμίνια έδειξε και καλά αλλά και κακά στοιχεία. Στο τέλος βέβαια υπερίσχυσαν τα αρνητικά στοιχεία, κάτι που οδήγησε στην ήττα με 3-2 από την Καρλσρούη εκτός έδρας. Από την άλλη, πέντε μεταγραφές εν τέλει πραγματοποίησε η Μόναχο, όλες μετά από υπόδειξη του κόουτς Περέιρα, καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότεροι έρχονται από την Πορτογαλία. Όλοι τους αναμένεται να μπουν στην ενδεκάδα αλλάζοντας αρκετά το πρόσωπο των λιονταριών. Μπόγια, Άμιλτον, Λουμόρ, Μπα και Γκίτκγαερ οι παίκτες που αποκτήθηκαν. Θετικό το ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Μόναχο. Κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Φιρτ σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Τι θα ποντάρουμε; Με το... καλημέρα έδειξαν και οι δύο προβλήματα στην άμυνα και καλό επιθετικό προσανατολισμό. Το 3-4-3 που θα χρησιμοποιήσει ο Περέιρα, ίσως δώσει στο ματς μια άγρια ομορφιά. Περιμένουμε γκολ και το over2,5 σε αποδόσεις άνω του 2.00 αξίζει.

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μόναχο 1860 Over (2.15)

Αμβούργο – Λεβερκούζεν

Δεν χρειάζεται να πούμε και πάρα πολλά για το ματς στο Ινγκόλσταντ. Οι "δεινόσαυροι" έχασαν με 3-1, κάνοντας ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Η διοίκηση πάντως λίγα 24ωρα μετά απάντησε με μια μεταγραφή 10 εκ. ευρώ, φέρνοντας στο λιμάνι στον εξαιρετικό μέσο Γουάλας (από Γκρέμιο). Από την άλλη πλευρά, δύο πρόσωπα εμφάνισε η Λεβερκούζεν στην ήττα της εντός έδρας με 3-2 από τη Γκλάντμπαχ. Το καλό της πρόσωπο εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 2-0 και το κακό της πρόσωπο εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος, όπου δέχτηκε τρία γκολ. Ποια είναι η επιλογή μας; Θα δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στο Αμβούργο, ειδικά από την στιγμή που η Λεβερκούζεν θα παραταχθεί χωρίς τον Τσιτσαρίτο, Τσαλχάνογλου (πρώτοι σκόρερ). Εξάλλου αξίζει και ως απόδοση.

Αμβούργο – Λεβερκούζεν 1 (3.60)

Λα Κορούνια – Μπέτις

Η Λα Κορούνια άξιζε καλύτερης τύχης στο Εϊμπάρ, αλλά προδόθηκε από την αστοχία της στην τελική προσπάθεια και διακόπηκε το αήττητο σερί της των 4 αγώνων, καθώς έχασε με 3-1. Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης (4’, 15’), μείωσε στο 19’ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει. Παρ’ όλα αυτά, στο 72’ έσβησαν οι όποιες ελπίδες της για κάτι καλό και παρέμεινε για 4ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-3-1). Όσο για τη Μπέτις; Κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα σε μία από τις καλύτερες και πιο «γεμάτες» φετινές εμφανίσεις της: για 75 λεπτά άγγιξε την τελειότητα, απείλησε τους «μπλαουγκράνα» (σ.σ. 2 δοκάρια) και προηγήθηκε στο 74’. Παρ’ όλα αυτά, παραλίγο να χύσει την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε, αφού την «έσωσε» το διαιτητικό λάθος στο 76’ και ισοφαρίστηκε στο 90’. Το τελικό 1-1 εντός, της αφήνει γλυκόπικρη γεύση στο στόμα. Ματς με ιδιαιτερότητες, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στο Κύπελλο, με τη Λα Κορούνια να παίρνει την πρόκριση, ενώ ο προπονητής της Μπέτις επισκέπτεται ένα γήπεδο όπου δοξάστηκε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, κάτι που μας «στέλνει» στον άσο, που προκύπτει και βάσει της εντός-εκτός έδρας συμπεριφοράς τους.

Λα Κορούνια – Μπέτις 1 (2.10)

Μούρθια – Σεβίλλη Β’

Άντεξε κόντρα στην Κόρδοβα η Μούρθια την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέρνοντας να αποσπάσει σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1, αποτέλεσμα που θεωρείται αρκετά δίκαιο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, προηγήθηκαν νωρίς, αλλά σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και κυριάρχησαν. Μπορεί η ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο να ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αλλά στην επανάληψη με αυτογκόλ των γηπεδούχων αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη, με το τελικό σκορ να μένει, παρά τις φάσεις στα τελευταία λεπτά, μέχρι τέλους. Από την άλλη, σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι η Σεβίλλη Β’ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τενερίφη, την οποία φιλοξένησε την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο διάστημα που ήταν καλύτεροι, ενώ στην συνέχεια το δοκάρι εμπόδισε τους ανώτερους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, καμία ομάδα δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει, με το 0-0 να παραμένει δίκαια μέχρι τέλους. Ντέρμπι νεοφώτιστων με τις 2 ομάδες να έχουν ωστόσο διαφορετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Εντός έδρας η Μούρθια παρουσιάζεται ανταγωνιστική, ενώ τελευταία η εικόνα της είναι ομάδας που δείχνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει νίκες, σε αντίθεση με της Σεβίλλης Β' της οποίας της λείπει το πάθος. Στηρίζουμε τον άσο (2.15) και το G/G.

Μούρθια – Σεβίλλη Β’ 1 (2.15)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!