Χέρτα - Ίγκλοσταντ

Πολύ βελτιωμένη η Χέρτα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, όμως και πάλι ηττημένη. Ταξίδεψε στο Φράιμπουργκ, όπου στήθηκε εξαιρετικά, είχε όμως την ατυχία να βρίσκεται ο αντίπαλος σε πολύ καλή μέρα βάση αποτελεσματικότητας. Έτσι ηττήθηκε με 2-1, χάνοντας έδαφος. Από την άλλη πλευρά, η Ινγκόλστατ κέρδισε με 3-1 το Αμβούργο, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και έτσι θα ταξιδέψει με ψυχολογία για το Βερολίνο. Εντός έδρας η Χέρτα είναι εξαιρετική, βγάζει σοβαρότητα και σταθερότητα, είτε είναι σε καλή μέρα είτε σε κακή. Θεωρούμε πως ο άσσος θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά, κάτι που αυτόματα δίνει αξία στην επιλογή του.

Χέρτα - Ίγκλοσταντ 1 (2.12)

Μπράντφορντ - Τζίλιγχαμ

Της λείπει η σταθερότητα της Μπράντφορντ για να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τους φετινούς της στόχους. Έτσι μετά την νίκη στο Όλνταμ με 1-2 το Σάββατο όπου είχε καλή απόδοση και με δύο στημένες μπάλες «καθάρισε» την αξιόλογη γηπεδούχο, ήρθε ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο Λιγκ Τρόφι από την Όξφορντ. Οι «Μπάνταμς» δίνουν βάση στα Κύπελλα, χρόνια τώρα και σίγουρα κάθε αποκλεισμός από αυτό «πονάει». Από την άλλη πλευρά, σίγουρα η Τζίλιγχαμ δείχνει σημάδια βελτίωσης επί Πίνοκ αλλά ο πίνακας είναι αυτός που γράφει και δεν ξεγράφει, με αποτέλεσμα η Τζίλιγχαμ να αγνοεί την νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές (3 ισοπαλίες-3 ήττες). Ο πρώην μάνατζερ της Φόρεστ Γκριν θα χρειαστεί να δουλέψει αρκετά στην προπόνηση, με την αμυντικής λειτουργία της ομάδας να βρίσκεται στο προσκήνιο. Τι θα ποντάρουμε; Κοιτώντας ψυχρά το πινακάκι δεν βγαίνει το Over2.5 στο οποίο και θα στραφούμε. Ωστόσο η Μπράντφορντ είναι ομάδα που δημιουργεί πολλές τελικές και με την προσθήκη του Γουάικ αναμένουμε να γίνουν πιο εύκολα γκολ. Η Τζίλιγχαμ δεν πρόκειται να "κρυφτεί", το Over2.5 στο 2.00.

Μπράντφορντ - Τζίλιγχαμ over (2.00)

Μονακό – Νις

Το Μονακό - Νις είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι και υπάρχει μεγάλη εχθρότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Την περασμένη Κυριακή στην Παρί, η Μονακό πήρε σπουδαίο 1-1 χάρη σε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 92’. Οι πρωταθλητές είχαν ανοίξει το σκορ στο 80’ με ανόητο πέναλτι του Σιντιμπέ. Καλύτεροι οι Μονεγάσκοι στα σημεία, έπαιξαν ήρεμα και έλεγξαν το παιχνίδι αλλά επιθετικά δεν ήταν τόσο απειλητικοί όσο άλλες φορές. Όσο για τη Νις; Στο Μονακό πολλές φορές νιώθει σαν να παίζει στο γήπεδό της αφού έχει πολύ πιο θερμό κοινό που την ακολουθεί πιστά και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα με περισσότερους από 2.000 φίλους της. Η αισιοδοξία επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα με το 3-1 με την Γκινγκάμπ. Παιχνίδι που αναμένεται να έχει ένταση, δύναμη και πάθος. Θα έχει όμως λογικά και ευκαιρίες αφού αυτό έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια της Μονακό στο «Λουΐ Ντε». Και όλα ήρθαν over. Καταλήγουμε και σήμερα στο 2,00 του over σε combo με το g/g.

Μονακό – Νις Over + G/G (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!