Γιουβέντους – Ίντερ

Η Γιουβέντους σημείωσε εύκολη και ταυτόχρονα δίκαιη νίκη με σκορ 0-2 κόντρα στη Σασουόλο στο εκτός εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πάνω από τη 2η Ρόμα, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Όσο για την Ίντερ; νώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από τη Λάτσιο στο εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης για το Coppa Italia και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Δέχτηκε το 0-1 με τη συμπλήρωση ακριβώς του πρώτου 20λεπτου και στο 54' ο Μιράντα υπέπεσε στο πέναλτι από το οποίο προήλθε το 0-2, αντικρίζοντας ταυτόχρονα και την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης. Το μόνο που κατάφεραν οι «νερατζούρι» ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μπρόζοβιτς λίγο πριν το φινάλε. Η Γιουβέντους είναι και φέτος το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο, ενώ η Ίντερ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει στην 3η θέση. Ανώτερη η «Βέκια Σινιόρα» θέλει να πάρει και τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, καλή επιλογή το over 2,5, αλλά και το συνδυαστικό 1 και over 1,5.

Γιουβέντους – Ίντερ 1 & Over 1.5 (1.95)

Αίγυπτος – Καμερούν

Η Αίγυπτος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για ακόμα μια φορά δεν εντυπωσίασε με το παιχνίδι της και την εμφάνιση της, αλλά πήρε την πρόκριση για τον τελικό, κόντρα στη Μπουρκίνα Φάσο στα πέναλτι. Το Καμερούν από την άλλη, είχε σαφέστατα δύσκολη αποστολή κόντρα στη Γκάνα, η οποία θεωρούταν από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά φρόντισε να δείξει ότι δεν είναι τυχαία η πορεία του έως εδώ και πήρε τη πρόκριση στον τελικό με 2-0. Τι θα ποντάρουμε; Αμφότερες έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, καθώς στηρίζουν πάρα πολλά στις άμυνες τους και ψάχνουν το γκολ με αντεπιθέσεις. Εκτιμούμε ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ρίσκο στην αρχή και για αυτό η ισοπαλία στο ημίχρονο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αίγυπτος – Καμερούν Χ ημίχρονο (1.89)

Κασίμπασα - Οσμάνλισπορ

Η Κασίμπασα παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Αντάνασπορ και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας. Ίσως ότι δέχτηκε τα γκολ στην αρχή των ημιχρόνων (6', 52') να έπαιξε το ρόλο του, πάντως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για πρώτη φορά μετά τις αρχές Δεκεμβρίου. Όσο για την Οσμάνλισπορ; Η αλήθεια είναι ότι δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο και το 2017 δεν έχει μπει καλά γι αυτήν. Δύο ήττες και μία ισοπαλία είναι απολογισμός της στο καινούριο έτος. Βεβαίως θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα από την Αντάλιασπορ εντός έδρας όπου δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Όμως την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που ισοφάρισε την Γκεντσλέρ, βάσει απόδοσης δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ποια είναι η επιλογή μας; Το κίνητρο εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Η Κασίμπασα έχει θέσει ως στόχο την παραμονή της, ενώ η Οσμάνλισπορ θα επιδιώξει την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω του κυπέλλου. Ισορροπημένο το σετ, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε επιλέγοντας διπλό με κάλυψη.

Κασίμπασα - Οσμάνλισπορ 2 DNB (1.88)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!