Facebook Pixel Τριάδα με ΠΑΣ και πολλά γκολ!
| 2017-02-18 14:06:00

Τριάδα με ΠΑΣ και πολλά γκολ!

Τριάδα με ΠΑΣ και πολλά γκολ!

Ένα Σάββατο γεμάτο σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο έχουμε μπροστά μας και δίχως να χάνουμε χρόνο, πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα

 

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Είχε εκρηκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Πέδρο Κόντε (9΄) και Τζημόπουλου (11΄), μπορούσε και τρίτο γκολ αλλά στο 51ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από αντεπίθεση του κρητικού συλλόγου. Με το δεύτερο γκολ του Πέδρο Κόντε στο 58΄ισοφάρισε σε 3-3 και στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για το 3-4. 3η διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα ενώ συμπλήρωσε 6 επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την 5η θέση και την ζώνη των play offs. Από την άλλη πλευρά, η Κέρκυσα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην μάχη παραμονής με τον Λεβαδειακό στην Κέρκυρα. Πιέστηκε στο ξεκίνημα και είδε τον αντίπαλο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 34ο λεπτό με τον Γκόμες και έκτοτε διαχειρίστηκε άψογα το ψυχολογικό προβάδισμα που απόκτησε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα διψάει για μία νίκη που θα τον επαναφέρει στον δρόμο των play offs και το γειτονικό ντέρμπι με την Κέρκυρα αποτελεί τον ιδανικό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον άνετοι βαθμολογικά και είναι αδύνατο να παίρνουν πάντοτε αυτό που θέλουν. Άσος.

 

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1 (1.70)

 

Τβέντε - Χέρενφεν

 

Η Τβέντε ξεκίνησε νωθρά κόντρα στην Εξέλσιορ, δέχτηκε πρώτη γκολ (15’) και αφυπνίστηκε, ισοφάρισε (35’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δίκαιη ήταν η ισοπαλία (1-1). Όσο για τη Χέρενφεν; Φάνηκε να έχει… κόμπλεξ κατωτερότητα υποδεχόμενη την Άλκμααρ, δεν της βγήκαν όσα επιχείρησε, της έλειψε η ουσία και δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (17’, 57’). Μείωσε με τον Ρεζά στο 79’, έχασε ευκαιρία για το 2-2, αλλά δεν το άξιζε, δικαίως ηττήθηκε (με 2-1). Η Τβέντε έχει καιρό να κάνει πειστική εμφάνιση κι επί της ουσίας δεν έχει κίνητρο. Η Χέρενφεν ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανεβάσει ψυχολογία. Βρίσκουμε δελεαστικό το διπλό σε αυτή την απόδοση, όμως μας… φρενάρουν οι απουσίες στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα γκολ, πάντως, έχουν τύχη στο ματς.

 

Τβέντε - Χέρενφεν Over & G/G (1.88)

 

Σεβίλλη – Εϊμπάρ

 

Με τέρμα της «χρυσής αλλαγής» Κορέα στο 80’ και πολύ ώριμη εμφάνιση, η Σεβίλλη απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Λας Πάλμας (0-1), σε ένα ματς που την κράτησε όρθια ο γκολκίπερ Σέρχιο Ρίκο με τις επεμβάσεις του. Από την άλλη πλευρά, η Εϊμπάρ, συνεχίζει απτόητη η καλοκουρδισμένη μηχανή του Μεντιλίμπαρ, σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους τη Γρανάδα (4-0 εντός) τη Δευτέρα για το 3ο διαδοχικό της «τρίποντο» και 4ο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (4-0-1): σκόραρε τουλάχιστον τρεις φορές (και 14 συνολικά) σε αυτές τις νίκες. Τι θα ποντάρουμε; Αποτελούν δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περιόδου, με τη Σεβίλλη να έχει τον πρώτο λόγο, αν και θα παραταχθεί με το μυαλό της στο πρώτο παιχνίδι με τη Λέστερ. Καλό τεστ χαρακτήρα για την εντυπωσιακή Εϊμπάρ. Χαμηλά ο άσος, η λογική λέει πως θα δούμε καλό ματς με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.

 

Σεβίλλη – Εϊμπάρ Over & G/G (1.95)

 

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags