Facebook Pixel Η Αγγλία πληρώνει σε εξαιρετικές αποδόσεις!
| 2017-02-21 14:28:00

Η Αγγλία πληρώνει σε εξαιρετικές αποδόσεις!

Η Αγγλία πληρώνει σε εξαιρετικές αποδόσεις!

Μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ να κλέβει την παράσταση σήμερα, ωστόσο στο κουπόνι υπάρχουν και ματς από την Αγγλία, εκεί όπου τα σημεία που ξεχωρίσαμε πληρώνουν εξαιρετικά!

Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ

Η Χάντερσφιλντ ζόρισε πολύ την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, παρόλο που αγωνίστηκε με σχεδόν εξολοκλήρου εναλλακτική ενδεκάδα, την απείλησε με αποκλεισμό, τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία και η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου θα κριθεί σε επαναληπτικό. Μπήκε αγχωμένα στο ματς και κινδύνευσε σε δύο στιγμές, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και είχε τις δικές τις καλές ευκαιρίες με τους Πάρα και Πέινι, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ στο 26’ του Μπίλινγκ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερες φάσεις, παρά του ότι μπήκαν στο γήπεδο πιο… βαριά χαρτιά και από τις δύο ομάδες. Όσο για τη Ρέντινγκ; Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την Μπρέντφορντ, επιβλήθηκε όμως τελικά και παρέμεινε αήττητη για 6η σερί αγωνιστική, ενώ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ανοιξε το σκορ στο 22’ με τον Σουίφτ, στη συνέχεια όμως έπαιξε με την φωτιά και επέτρεψε στην αντίπαλό της να βγάλει πολλές φάσεις. Στους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, ότι δεν έπαθε νωρίτερα το έπαθε μέσα σε τρία λεπτά (63’-66’) όταν και δέχθηκε δύο γκολ. Στο 73’ πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή, και ήταν η σειρά της να κάνει ανατροπή. Ισοφάρισε στο 77’ με τον Γουίλιαμς και πήρε προβάδισμα στο 81΄με τον Μπίρενς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ. Χαλάρωσε ξανά, την έσωσε ο γκολκίπερ Αλ-Χάμπσι από νέα ισοφάριση σε τετ-α-τετ. Ποια είναι η επιλογή μας; Θεωρούμε πως είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι για τη Χάντερσφιλντ απ' όσο λένε οι αποδόσεις, την έχουμε «κυνηγήσει» τη Ρέντινγκ ξανά σε αποδόσεις αουτσάιντερ και μας έχει δικαιώσει. Αξίζει τόσο η διπλή ευκαιρία σε αποδόσεις διπλασιασμού, όσο και το DNB (επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία).

Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ 2 DNB (3.20)

Τσάρλτον - Όξφορντ

Η Τσάρλτον αναδείχθηκε ισόπαλη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο μας επιφύλαξε 6 τέρματα, στην έδρα της Ρότσντεϊλ (3-3). Ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, με την οποία οι “Άντκινς” διατήρησαν σταθερή την διαφορά τους από τα πλέι οφ, στους 8 πόντους. Από την άλλη πλευρά, τα όνειρα και η πορεία της Όξφορντ στο Fa Cup έλαβαν τέλος, μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στην έδρα της Μίντλεσμπρο (3-2). Οι “Ταύροι” αν και έχουν 2 κατηγορίες διαφορά από τους αντιπάλους τους, φάνηκαν ανταγωνιστικοί καθ' όλη την διάρκεια του 90λεπτου, σε ένα παιχνίδι που η μπίλια θα μπορούσε να έχει καθίσει παντού. “Πλήρωσε” το πολύ κακό της ξεκίνημα, εκεί όπου η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ προηγήθηκε με 2-0 στο 34'. Η ανασύνταξη του ημιχρόνου την βοήθησε να βελτιωθεί αισθητά και μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να πετύχει δύο τέρματα (64', 65') και να επιστρέψει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Παρόλα αυτά η ποιότητα της γηπεδούχου, έφερε και 3ο τέρμα στο 84' (3-2), σε μία φάση που ο μάνατζερ Άπλετον εκφράζει έντονα παράπονα στον ρέφερι της αναμέτρησης. Τι θα ποντάρουμε; Μάχη για τα πλέι οφ. Δύο ομάδες που όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο εύκολα δέχονται το γκολ τελευταία. Η Τσάρλτον με την είσοδο του Τεξέιρα στην ενδεκάδα ναι μεν δυναμώνει στην επίθεση, αλλά είναι επίφοβη πίσω. Η Όξφορντ θα ψάξει την νίκη και το “έχει” το γκολ. Θα πάμε με το GG στο 1.90.

Τσάρλτον - Όξφορντ Goal/Goal (1.90)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags