Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ στην Ευρώπη
| 2017-02-22 12:53:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στην Ευρώπη

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στην Ευρώπη

Και Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ στο αποψινό μενού. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα.

Φενερμπαχτσέ – Κράσνονταρ

 

Κακή εμφάνιση από την Φενέρ και δίκαιη ήττα με 0-1 στο Κράσνονταρ απέναντι σε έναν ισάξιο σχεδόν αντίπαλο. Το τέρμα μάλιστα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τους γηπεδούχους να χάνουν δυο ακόμη ευκαιρίες για το δεύτερο. Ακίνδυνη μπροστά η τούρκικη ομάδα, και... τρίτο ημίχρονο να παίζανε, δεν θα έκανε φάση προς την εστία των Ρώσων. Μέσα σ' όλα έχει και την γκρίνια της εξέδρας μετά το νέο κάζο (0-0 εντός με Κασίμπασα).

 

Από την άλλη, πήρε αυτό που ήθελε η ομάδα του Σαλίνοφ στο πρώτο παιχνίδι με το ισχνό πλην πολύτιμο 1-0 επί της Φενέρ να της δίνει αναμφίβολα τον πρώτο λόγο. Η ρώσικη ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς και απέκτησε το προβάδισμα μόλις στο 4' με τον Σουηδό φορ Κλάεσον. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στη συνέχεια, απείλησε μάλιστα και για δεύτερο τέρμα. Τι αξίζει να ποντάρουμε; Η ανάγκη του να σκοράρουν και οι δυο ομάδες δεν έχει "αναγκάσει" τις εταιρείες να ρίξουν την απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο και φιγουράρει σε τιμές άνω του 2,10! Υπάρχουν μεν επιστροφές στα μετόπισθεν των δυο αντιπάλων όμως οι επιθετικοί κλάσης που διαθέτον υπόσχονται γκολ. Έχει στοιχηματική αξία και θα το κρατήσουμε στις επιλογές μας.

 

Φενερμπαχτσέ – Κράσνονταρ Goal/Goal (2.15)

 

Πόρτο – Γιουβέντους

 

Η Πόρτο προκρίθηκε ως 2η πίσω από τη Λέστερ μέσα από έναν βατό ομολογουμένως όμιλο με αντιπάλους τις Κλαμπ Μπριζ και Κοπεγχάγη. Βρίσκεται στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ για 7η φορά στις τελευταίες 10 συμμετοχές της στη διοργάνωση, ενώ μετράει μόλις μία πρόκριση από τους «16» στις 6 πιο πρόσφατες που έδωσε το «παρών» (2014-15). Στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε την Παρασκευή της ουραγού Τοντέλα με 4-0 και διεύρυνε στις έξι τις συνεχόμενες νίκες της (17-4 γκολ), αλλά και στους 19 αγώνες το αήττητό της (14Ν-5Ι-0Η). Από την άλλη, η Γιουβέντους προκρίθηκε ως 1η και αήττητη από τον 8ο όμιλο του θεσμού απέναντι σε Σεβίλλη, Λυών και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η μοναδική ομάδα φέτος που έκανε το απόλυτο στις νίκες εκτός έδρας (8-1 γκολ) αλλά και η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στους ομίλους (2 γκολ παθητικό). Από τους «16» έχει προκριθεί μία φορά στις τελευταίες τρεις σεζόν (2014-15). Την Παρασκευή επικράτησε για το Καμπιονάτο της Παλέρμο με 4-1 και έφτασε έτσι τις 6 σερί νίκες (13-1 γκολ), μένοντας σταθερά στο +7 από τη 2η Ρόμα. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πάολο Ντιμπαλά που σκόραρε δις, ενώ φαίνεται πως ο Αργεντινός είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ποια είναι η επιλογή μας; Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, οι οποίες «τρέχουν» νικηφόρα σερί στις λίγκες τους. Η Πόρτο εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ «υψώνει ανάστημα» και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τη Γιούβεντους. Περιμένουμε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες, ωστόσο, να είναι ικανές να σκοράρουν.

 

Πόρτο – Γιουβέντους Goal/Goal (2.10)

 

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags