Facebook Pixel Παιχνίδι με τα γκολ!
| 2017-02-23 12:39:00

Παιχνίδι με τα γκολ!

Παιχνίδι με τα γκολ!

Φουλ δράση στο Europa League, με τα πολλά γκολ να δίνουν τη λύση στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων.
 

Λυών – Αλκμάαρ

Η Λυών «καθάρισε» τη... δουλειά στην Ολλανδία και ουσιαστικά βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης, έπειτα από το 1-4 κόντρα στην Αλκμάαρ. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν και τις άμυνες, απούσες. Από την άλλη, στο πρώτο ματς κόντρα στη Λυών εντός έδρας, η Αλκμάαρ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-4, όπου ουσιαστικά βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα είναι στην επόμενη φάση. Αμφότερες δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα και με την επιθετική φιλοσοφία που τις διακρίνει, μπορούμε να δούμε ακόμα ένα ματς με γκολ, όπως το πρώτο μεταξύ τους. Πολύ χαμηλά εύλογα το over 2.5, πάμε με το ανάλογο ρίσκο στο over 3.5.

Λυών – Αλκμάαρ over 3.5 (2.25)

Κοπεγχάγη – Λουντογκόρετς

Η Κοπεγχάγη κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα Δανίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στο ντέρμπι με τη Μπρόντμπι δίχως γκολ. Παρότι βρίσκεται ενδιάμεσα στα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς, παρατάχθηκε με φουλ βασικούς προκειμένου να πάρει τη νίκη και να «καθαρίσει» ουσιαστικά με την πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια αλλά δεν τα κατάφερε. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Στο ματς με τους Βούλγαρους, κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό με 1-2 και να βάλει τα... θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προηγήθηκε μόλις στο 2', έφερε το ματς στα μέτρα της και χτύπησε για δεύτερη φορά στο 53'. Δέχθηκε τη μείωση για το τελικό 1-2 στο 81'. Από την άλλη, η Λουντογκόρετς σαφέστατα έχει πολύ δύσκολο έργο στη Δανία, αλλά ο κόουτς Ντερμετζίεφ, πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να πάρει την πρόκριση. Θα ξεκινήσει προσεκτικά για να μην απειληθεί και έπειτα θα αναζητήσει τα δύο γκολ που θέλει για να πάρει το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης. Τα πέντε από τα έξι φετινά ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια της Λουντογκόρετς, εμφάνισαν over 2.5. Τι θα ποντάρουμε; Η Κοπεγχάγη έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης, αλλά η Λουντογκόρετς έχει τον τρόπο να σκοράρει εκτός έδρας και θα το παλέψει το ματς. Θεωρούμε ότι από ένα γκολ τουλάχιστον το έχουν αμφότερες και θα πάμε στο σκοράρισμα εκατέρωθεν.

Κοπεγχάγη – Λουντογκόρετς goal/goal (1.95)

Γκενκ – Άστρα

Σαφές προβάδισμα μετά το 2-2 της Ρουμανίας πήρε η Γκενκ. Προηγήθηκε μάλιστα δυο φορές όμως ισάριθμες φορές δέχτηκε την ισοφάριση. Αν και πιο έμπειρη, λειτούργησε λίγο επιπόλαια στο φινάλε του παιχνιδιού, εξέλιξη που της στοίχισε εν τέλει το διπλό. Με τους Καστανιέ και Τροσάρ πάντως πέτυχε δυο πολύ σημαντικά τέρματα, ικανοποιείται με οποιαδήποτε σκορ δικής της νίκη και ισοπαλία 0-0 ή 1-1. Όσο για την Άστρα; Με βασικό σχήμα πήρε νίκη 6άδας (1-0 τη Βιτορούλ) για το πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Φέτος πήρε δυο διπλά στον όμιλο της (Αούστρια Βιέννης και Πλζεν), εμφανίζεται αρκετά φορμαρισμένη την κατάλληλη περίοδο και αναμένεται να βρει ένα γκολ (σίγουρα) στο παιχνίδι. Η Άστρα πρέπει να βρει ένα γκολ για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα την εξασφαλίσει καθώς η Γκενκ έχει καλές λύσεις στην επίθεση όμως τα αμυντικά κενά των Βέλγων "επιτρέπουν" στον παίκτη να βάλει το G/G στις επιλογές του.

Γκενκ – Άστρα Goal/Goal (1.88)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags