Facebook Pixel Mix παρολί για ταμείο!
| 2017-02-24 12:41:00

Mix παρολί για ταμείο!

Mix παρολί για ταμείο!

Και με ποδόσφαιρο και με μπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα, αφού καλές ευκαιρίες έβγαλε και η Euroleague, πέρα από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις Κάουνας

 

Δεν ήταν κακή στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με 81-72. Ο Τάις (C) με 18 πόντους έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του, δεν τα κατάφερε, όμως, και πλέον η Μπάμπεργκ συνεχίζει με ρεκόρ 8-14 στη Euroleague. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ στο ΣΕΦ και με μόλις 64 πόντους ενεργητικό δεν μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Αναμενόμενα ηττήθηκε με 73-64 και υποχώρησε στο 9-13. Παραδόξως, η άμυνα της πήρε εξαιρετικό βαθμό, καθώς φέτος δέχεται 80.5 πόντους κατά μέσο όρο, ωστόσο στην επίθεση δεν είχε αξιόπιστες λύσεις, πέρα από τον Λεκαβίτσιους (G), ο οποίος μέτρησε 11 πόντους και 5 τελικές πάσες. Ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων, με τον νικητή να διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση. Σκεφτήκαμε τον άσο, ωστόσο η απουσία του Στρέλνιεκς είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Ζαλγκίρις θα το παλέψει το ματς και το 1.70 στο προσωπικό της over 73.5 points μοιάζει εξαιρετική επιλογή. Το ματς θα πάει σε ρυθμό 75+ πόντων.

Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Over 73.5 (1.70)

Ντεν Χάαγκ – Τβέντε

Η Ντεν Χάαγκ κατέβαλε σημαντική προσπάθεια υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Φέγενορντ, δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε και μοιραία ηττήθηκε με 1-0. Παρέμεινε χωρίς βαθμό για 6η αγωνιστική, στην τελευταία θέση. Από την άλλη, η Τβέντε καλύτερη από τη Χέρενφεν δεν ήταν, άνοιξε το σκορ στο 54’ με πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα και άντεξε την πίεση μέχρι τέλους, αποσπώντας τους 3 βαθμούς. Ανέβηκε εντός της ζώνης των πλέι οφ, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού εκτίει τριετή ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω παλιότερων οικονομικών ατασθαλιών. Σημάδια ανάκαμψης από την Ντεν Χάαγκ, από τη στιγμή που έφτασε πολύ κοντά στο να κόψει βαθμούς από την πρωτοπόρο Φέγενορντ μπορεί να δυσκολέψει την Τβέντε, η οποία υστερεί εκτός και δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Άλλωστε μετρά 3 διαδοχικές ήττες στη συγκεκριμένη έδρα.

Ντεν Χάαγκ – Τβέντε 1 (3.40)

 

Ινβερνές – Ρέιντζερς

 

Την τρίτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της πήρε η Ινβερνές, η οποία έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Χαρτς, σε ένα ματς στο οποίο μάλιστα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Το έκανε στο 24ο λεπτό με τον Τρεμάρκο, όμως άντεξε μόλις ως το 64ο λεπτό, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση. Από την άλλη, τίποτα δεν πάει καλά στη Ρέιντζερς, όσο και αν ο υπηρεσιακός τεχνικός Γκρέιαμ Μάρτι προσπαθεί να δείξει το αντίθετο. Η ήττα από τη Νταντί εκτός έδρας με 2-1 έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια στην ομάδα της Γλασκώβης, η οποία χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα για να ηρεμήσει και ενώ στα οικονομικοδιοικητικά, τα πράγματα συνεχίζουν να μην είναι καλά. Ο Μάρτι από τη μεριά του, ο οποίος ετοιμάζεται για το τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της Ρέιντζερς, τόνισε ότι αν από κάποια μεριά δει κάποιος το πόσο σκληρά προπονούνται οι παίκτες του, θα καταλάβει ότι είναι θέμα χρόνου για να αντιστραφεί το κλίμα και η κατάσταση. Ποια είναι η επιλογή μας; Σε εξαιρετικά υψηλή τιμή προσφέρεται το διπλό, στο 1.90 και όσο και αν η Ρέιντζερς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, απέναντί της έχει μια Ινβερνές εξαιρετικά επιρρεπή στο λάθος και με τραγική άμυνα. Αν σοβαρευτεί η ομάδα του Μάρτι, θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

 

Ινβερνές – Ρέιντζερς 2 (1.90)

 

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags