Facebook Pixel Δυάδα για ταμείο
| 2017-02-27 13:10:00

Δυάδα για ταμείο

Δυάδα για ταμείο

Καθαρά Δευτέρα σήμερα, αλλά ευκαιρίες υπάρχουν. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχωρίσαμε από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου...
 

Γαλατασαράι – Μπεσίκτας

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ήττα από Καϊσέρισπορ εντός και ισοπαλία 1-1 στο Ρίζε την προηγούμενη εβδομάδα, το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για τη Γαλατά είναι η νίκη. Η ομάδα του Τούντορ βρίσκεται πλέον στους 7 βαθμούς από την Μπεσίκτας και αν σήμερα δεν καταφέρει να την κερδίσει, στην ουσία η υπόθεση πρωτάθλημα θα κάνει "φτερά". Ο Κροάτης τεχνικός της "Τσιμ μπομ" θα ντεμπουτάρει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό και θέλει να κερδίσει την Μπεσίκτας στο πρώτο του ντέρμπι. Όσο για τη Μπεσίκτας; Την Πέμπτη κέρδισε για δεύτερη φορά την Χάποελ Μπιέρ Σεβά και πέρασε στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα, παρόλο που και οι δύο ήττες που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι το τελευταίο δίμηνο. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον νικητή. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε ποιος το θέλει περισσότερο δίνοντας πρωτίστως έμφαση στο κίνητρο. Θεωρούμε ότι το ματς είναι "Do or Die" για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αν χάσουν, χάνονται. Άσος λοιπόν με κάλυψη δεν είναι καθόλου κακό.

Γαλατασαράι – Μπεσίκτας 1 DNB (2.05)

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ

Μεσοβδόμαδα, ο Απόλλων αγωνίστηκε για το κύπελλο κόντρα στην Ομόνοια σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο διακόπηκε τρεις φορές από τον διαιτητή της αναμέτρησης λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων. Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας μέχρι το 83΄διότι το ματς δεν έληξε ποτέ. Όσο για τον ΑΠΟΕΛ; Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για το Γιουρόπα Λιγκ στον επαναληπτικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και πήρε μια σπουδαία πρόκριση καθώς επικράτησε με 2-0. Αν και είχε πολύ λιγότερες τελικές από την αντίπαλό του, εκμεταλλευόμενος την αποτελεσματικότητα του στις αρχές της επανάληψης πέτυχε δύο τέρματα. Στο 65΄έμεινε με δέκα παίκτες αλλά κατάφερε να ανταποκριθεί. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Απόλλων που θέλει να μειώσει την απόσταση από το ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη οι πρωτοπόροι έρχονται με φόρα από την Ευρώπη και με την ψυχολογία στα ύψη. Προβλέπεται ανοικτό ματς όποτε το G/G είναι πιθανό στο καλό 1.88.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Goal/Goal (1.88)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags