Facebook Pixel Πληρώνουν οι άσοι στην Αγγλία!
| 2017-02-28 12:52:00

Πληρώνουν οι άσοι στην Αγγλία!

Πληρώνουν οι άσοι στην Αγγλία!

Με τις αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα. Οι έδρες αποτελούν στήριγμα.

Άστον Βίλα - Μπρίστολ Σίτι

Η Άστον Βίλα πήρε σημαντική ανάσα με την επικράτηση επί της Ντέρμπι, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 9 αγωνιστικές. «Χτύπησε» στις στημένες φάσεις με τον στόπερ Τσέστερ, την πρώτη κεφαλιά απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στη δεύτερη και άνοιξε το σκορ στο 25'. Ευνοήθηκε από τον διαιτητή στο τέλος του ημιχρόνου, που «έκλεισε» τα μάτια σε ανατροπή εντός περιοχής και δεν δόθηκε πέναλτι. Είχε στο μυαλό της την διαφύλαξη του υπέρ της σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, στην πλέον επικίνδυνη στιγμή ο γκολκίπερ Τζόνστοουν απέκρουσε δύσκολα κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο χαφ Μπακουνά λογομάχησε με τον επόπτη για ένα πλάγιο και αποβλήθηκε.

Από την άλλη πλευρά, η Μπρίστολ Σίτι έπαιξε χωρίς άγχος στην έδρα της Νιούκαστλ, έφτασε κοντά σε ένα αναπάντεχο «διπλό», αλλά τελικά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Παρατάχθηκε με 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αιφνιδίασε την αντίπαλό της και προηγήθηκε με 2-0 στο 21', με κεφαλιά του 37χρονου Γουίλμπραχαμ στο 11' και γκολ του Κότεριλ, έπειτα από γκάφα τερματοφύλακα και αμυντικού. Πιέστηκε αρκετά στη συνέχεια, στάθηκε άτυχη στο 59' στο αυτογκόλ του Σμιθ, «λύγισε» στο 82' με γκολ από κεφαλιά. Θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ Γκέφερ πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Η Αστον Βίλα έχει ευκαιρία να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες έπειτα από αρκετό καιρό και δύσκολα θα την αφήσει να πάει ανεκμετάλλευτη. Το βάθος του ρόστερ της είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό της Μπρίστολ, κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο.

Άστον Βίλα - Μπρίστολ Σίτι 1 (2.05)

Μπέρι - Κόβεντρι

Στην καλύτερη της φάση, έδειχνε βελτίωση εδώ και αρκετό καιρό και με τον Λι Κλαρκ στο τιμόνι της εδώ και δύο αγωνιστικές το γλυκό “έδεσε”, με τον έμπειρο μάνατζερ να κάνει το “2 στα 2” και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Έξι πόντοι, ατόφιο χρυσάφι για την Μπέρι που παρέμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη, μετρώντας μόλις μία ήττα στην πρόσφατη οχτάδα αγώνων της (4 νίκες, 3 ισοπαλίες). Δεν έπαιξε μπαλάρα στο Τσάρλτον, αλλά είχε τον τρόπο της για να φύγει με τους τρις πόντους, έχοντας βέβαια και αρκετή τύχη μαζί της (δοκάρι και ακυρωθέν τέρμα οι γηπεδούχοι). Όσο για την Κόβεντρι; Στο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 1-3 στο “σπίτι” της από μία ανταγωνίστρια για την σωτηρία ομάδα, την Σουίντον. Στην ουραγό Κόβεντρι τα “κακά” συνεχίζονται, νέο θύμα πολύπειρος στράικερ Αγιεκμπένι, ενώ δεν φαίνεται να πιστεύει ούτε η ίδια στο θαύμα. Η Μπέρι είναι σε φόρμα και με το Κλαρκ έχει πάρει μία έξτρα ώθηση και ο άσος θεωρείται τίμιος.

Μπέρι - Κόβεντρι 1 (2.30)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags