Facebook Pixel Τρεις επιλογές με ασφάλεια
| 2017-03-01 14:38:00

Τρεις επιλογές με ασφάλεια

Τρεις επιλογές με ασφάλεια

Ποντάρισμα σε τρία σημεία θα κάνουμε σήμερα, με το κουπόνι να βγάζει σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο.
 

Λάτσιο – Ρόμα

Η Λάτσιο πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, όμως έκαμψε έστω και αν δυσκολεύτηκε το εμπόδιο της μαχητικής Ουντινέζε κερδίζοντάς την με το ισχνό, αλλά πολύτιμο 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να παραμείνει στην πρώτη 5άδα που εξασφαλίζει σίγουρα μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας χρονιάς. Δεν απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη εστία και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 72' της αναμέτρησης, εκεί όπου ο Ιμόμπιλε έλυσε το «Γόρδιο δεσμό» ευστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι. Από την άλλη, η Ρόμα πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ίντερ με το εμφατικό 1-3 επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και συνεχίζει να κυνηγάει την πρωτοπόρο Γιουβέντους στην κούρσα για το φετινό τίτλο, όμως η απόσταση των 7 βαθμών που τους χωρίζει δείχνει αρκετά μεγάλη. Προηγήθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ναϊνγκολάν και ο φορμαρισμένος Βέλγος παικταράς έβαλε και δεύτερο γκολ 10 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Τεράστιο ντέρμπι απόλυτης έχθρας στο «Ολίμπικο» μεταξύ των μισητών Λάτσιο και Ρόμα, με τη δεύτερη να είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να φαντάζει το φαβορί. Σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο το πάθος και η θέληση, όμως θα δώσουμε το προβάδισμα στους «τζιαλορόσι», επιλέγοντας το ασιατικό διπλό με χάντικαπ -0,25.

Λάτσιο – Ρόμα 2 (-0.25) (2.00)

Μαρσέιγ – Μονακό

Γύρος των 16. Οι αγώνες είναι μονοί και αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Το σοκ είναι μεγάλο από το 5-1 της Κυριακής από την Παρί και θα χρειαστεί καιρός για να το ξεπεράσει. Μεγάλη η απογοήτευση σε όλους και όπως είπε ο Γκαρσιά: «Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο κόσμος μας». Η προσπάθεια του προπονητή της τις τελευταίες ημέρες είναι να ανασυντάξει άμεσα την ομάδα του και πιστεύει ότι είναι καλό που παίζει τόσο γρήγορα παιχνίδι αν και εκτιμά ότι η Μονακό είναι καλύτερη ομάδα από την Παρί και θα είναι κατόρθωμα αν προκριθεί η Μαρσέιγ. Υπενθύμισε ότι φέτος η Μονακό έριξε στη Μαρσέιγ 8 γκολ (4-0, 4-1). Πάντως δήλωσε χθες ότι έχει τον τρόπο για να την κερδίσει. Ο κόσμος δεν θα δώσει τόσο μαζικό παρών όσο την Κυριακή. Όσο για τη Μονακό; Συνεχίζει παρούσα σε όλα τα μέτωπα αλλά η κούραση αρχίζει και γίνεται εμφανής. Ο Ζαρντίμ δύο φορές την τελευταία εβδομάδα αναφέρθηκε σ’ αυτήν και η πιο πρόσφατη ήταν τη Δευτέρα σε δηλώσεις του για το σημερινό ματς. Η ομάδα του είχε ήδη εμφανίσει κάποια σημάδια κόπωσης το Σάββατο στην Γκινγκάμπ όπου ναι μεν κέρδισε με 2-1 αλλά δεν είχε καμιά σχέση η εικόνα της μ’ αυτή που έδειξε στη Σίτι. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι η Μονακό φέτος έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα στα μεγάλα πρωταθλήματα αφού ξεκίνησε από νωρίς το καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μονακό μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές και να είναι πιο κουρασμένη αλλά η επίθεσή της είναι πολύ ικανή. Η Μαρσέιγ έχει κακό ηθικό και θα παίξει φοβούμενη μια νέα ήττα. Πάντως θέλει κι αυτή τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Λογικά θα έχουμε γκολ. Το Over με combo το g/g είναι στο 1,95.

Μαρσέιγ – Μονακό Over + g/g (1.95)

Γρανάδα - Αλαβές

Η Γρανάδα δεν εξαργύρωσε την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που είχε μετά από την προ εβδομάδος «τεσσάρα» επί της Μπέτις και γειώθηκε άμεσα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα ματς που πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα για να ηττηθεί με 3-1 εκτός έδρας. Από την άλλη, «παντελονάτη» ανατροπή αυτή που πέτυχε το καλοστημένο σύνολο του Πελεγκρίνο στο εντός έδρας με τη Βαλένθια για να φτάσει στη νίκη με 2-1. Θεωρητικά, η Γρανάδα έχει μεγαλύτερο κίνητρο και «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς σε σχέση με την Αλαβές, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές ελλείψεις και μοιάζει να βρίσκεται στα όριά της, όσον αφορά την κούραση. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο με «κάλυψη», αφού η ομάδα του Αλκαράθ μοιάζει να ισχυροποιήθηκε εντός εσχάτως.

Γρανάδα - Αλαβές 1 DNB (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags