Facebook Pixel Παρασκευή με Γερμανία και Γαλλία!
| 2017-03-03 13:50:00

Παρασκευή με Γερμανία και Γαλλία!

Παρασκευή με Γερμανία και Γαλλία!

Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Παρασκευής, πάμε να δούμε τις επιλογές που έβγαλε η ανάλυση των αγώνων...

Ουνιόν Βερολίνου - Κίκερς Βούρτζμπεργκερ

Είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη η Ουνιόν και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Στο τελευταίο της ματς που έδωσε κατάφερε να επικρατήσει αρκετά εύκολα της Μόναχο 1860 με 2-0. Από την άλλη, σίγουρα το σύνολο του Χόλερμπαχ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της σεζόν. Μέσα στο 2017 δεν έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει, μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ουνιόν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς, αφού υπερέχει σε όλα τα επίπεδα, ενώ η Βούρτσμπουργκ σιγά σιγά κατεβάζει το διακόπτη για φέτος, αφού δεν μπορεί να ανέβει και βρίσκεται και πολύ μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού. Όσο είναι στο 1.85 ο άσσος έχει νόημα.

Ουνιόν Βερολίνου - Κίκερς Βούρτζμπεργκερ 1 (1.88)

Άουγκσμπουργκ – Λειψία

Η Άουγκσμπουργκ κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Ντάρμστατ με 2-1. Λυτρωτής της ομάδας ο Μπομπαντίγια στο 85' που ολοκλήρωσε την ανατροπή, αφού η Ντάρμστατ είχε προηγηθεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Από τη μεριά τους, οι «Ταύροι» επικράτησαν με 3-1 της Κολωνίας εντός έδρας και φαίνεται να έχουν ανακτήσει την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Φόρσμπεργκ και ένα αυτογκόλ της Κολωνίας έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, η Κολωνία μείωσε, όμως ο Βέρντερ κάνοντας το 3-1 σφράγισε τη νίκη. Τι θα ποντάρουμε; Η Άουγκσμπουργκ έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού, έχει γίνει πιο επιθετική και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τελευταία αποτελέσματα της. Από την άλλη η Λειψία σταθερά παίζει με επιθετικό στυλ. Υπάρχει αξία στο over 2,5 που βρίσκεται σε τιμές άνω του 2.10.

Άουγκσμπουργκ – Λειψία over (2.18)

Μπορντό – Λυών

Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι αφού αν κερδίσει πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τη Λυών και την τέταρτη θέση. H Μπορντό βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση εδώ και δύο μήνες. Στο πρωτάθλημα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές έχασε μόνο από την Παρί. Όσο για τη Λυών; Το ένα μάτι το έχει προς την τρίτη θέση και το άλλο πίσω της αφού δεν θέλει να διακινδυνεύσει σε καμία περίπτωση την τέταρτη. Πιο εφικτός μοιάζει ο στόχος της διατήρησης της τέταρτης θέσης αλλά εκτιμούν ο πρόεδρος και ο προπονητής ότι δεν χάθηκε η μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια είναι η επιλογή μας; Δύο από τις πιο φορμαρισμένες επιθέσεις συγκρούονται και περιμένουμε να αποδώσουν αυτά που αποδίδουν σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες. Τα over τα φέρουν συχνά και παίρνουμε το combo στο 1,80+ αφού και οι δύο ομάδες θα βρούνε λογικά ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Μπορντό – Λυών Over 2.5 + G/G (1.83)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags