Facebook Pixel Πολλά γκολ και... Ξάνθη!
| 2017-03-05 10:51:00

Πολλά γκολ και... Ξάνθη!

Πολλά γκολ και... Ξάνθη!

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι κι έχουμε την ευκαιρία για ένα... κυριακάτικο ταμείο!

Τότεναμ – Έβερτον

Εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση της Τότεναμ, μετά από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λονδρέζοι σάρωσαν με 4-0 τη Στόουκ, με τον Χάρι Κέιν να κάνει χατ τρικ, ενώ θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Από την άλλη, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η Εβερτον επιβλήθηκε 2-0 της Σάντερλαντ. Ετσι, διεύρυνε το αήττητο σερί της στις εννέα αγωνιστικές, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι αποδόσεις αδικούν κάπως τη φορμαρισμένη Εβερτον, ωστόσο η Τότεναμ δεν δίνει δικαιώματα στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη. Δυνατές επιθετικά είναι και οι δύο ομάδες, οπότε το Over μοιάζει να έχει τύχη.

Τότεναμ – Έβερτον over (1.75)

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Η Αταλάντα σημείωσε τεράστια νίκη με σκορ 0-2 επί της πανίσχυρης Νάπολι στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση και βρίσκεται απόλυτα δίκαια στην 4η θέση της βαθμολογίας κάνοντας όνειρα ακόμη και για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς. Όσο για τη Φιορεντίνα; Έδειξε για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν αδυναμία στη διαχείριση του ματς και παραχώρησε στην Τορίνο ισοπαλία με σκορ 2-2 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βρίσκεται πλέον 9 πόντους πίσω από την πρώτη 5άδα και οι γκρίνια των οπαδών για τον κόουτς Σόουζα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Τι θα ποντάρουμε; Η Αταλάντα πραγματοποιεί εκπληκτική κυριολεκτικά πορεία και έχει φτάσει να διεκδικεί ακόμη και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από την άλλη η Φιορεντίνα έχει μείνει πίσω στη μάχη για μια θέση στην Ευρώπη και θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, φόρμα και στατιστική ευνοούν την επιλογή του over 2,5.

Αταλάντα – Φιορεντίνα Over (1.84)

Ξάνθη - Πλατανιάς

 

Το περασμένο Σάββατο, η Ξάνθη πανηγύρισε νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια. Δεν ήταν καλύτερη του αντιπάλου αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειχνε ότι το πιστεύει περισσότερο και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Βασιλακάκη στο 67ο λεπτό. Την Πέμπτη παραλίγο να πετύχει μία σπουδαία ανατροπή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα χάρη σε γκολ του Γιουνές στο 64ο λεπτό αλλά αποκλείστηκε διότι είχε ηττηθεί με 1-2 στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη, το περασμένο Σάββατο, ο Πλατανιάς επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια. Ο κρητικός σύλλογος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ στο 24΄με τον Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 51΄και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουνάφο στο 63ο λεπτό. Την Τετάρτη ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε. Ενδιαφέρουσα μονομαχία στα Πηγάδια ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ήδη αφήσει το δικό τους στίγμα στο φετινό πρωτάθλημα. Πάμε με τον άσο διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο κομβικές απουσίες και σπατάλησαν περισσότερη ενέργεια μεσοβδόμαδα, λόγω της γρήγορης αποβολής.

Ξάνθη - Πλατανιάς 1 (1.93)

Περισσότερα σημεία θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags