Facebook Pixel Προβάδισμα στις έδρες!
| 2017-03-06 12:10:00

Προβάδισμα στις έδρες!

Προβάδισμα στις έδρες!

Με δύο γηπεδούχους θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα. Μικρό το πρόγραμμα της Δευτέρας αλλά προσφέρει σημεία για ταμείο...

Πανιώνιος – ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 1-0, πρώτο στην συγκεκριμένη έδρα έπειτα από 51 χρόνια! Προηγήθηκε με γκολ του Μασούρα από τα αποδυτήρια, αντέδρασε σωστά στην αναμενόμενη πίεση του αντιπάλου και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, αήττητο σερί έξι αγωνιστικών και μόλις μία ήττα σε επίπεδο Super League από τον Νοέμβριο και μετά! Απίθανα πράγματα από τους κυανέρυθρους, με τους οπαδούς του συλλόγου της Νέας Σμύρνης να αποθεώνουν την αποστολή και να ζητούν πρωτάθλημα, μεταξύ σοβαρού και αστείου!

Όσο για την ΑΕΚ; Την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε 3-0 της Λάρισας στο ΟΑΚΑ. Είχε την καθολική υπεροχή, προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ στο 24ο λεπτό και σφράγισε τη νίκη με 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, Τσιγκρίνσκι (81΄), Ούγκο Αλμέιντα (90΄+2). Την Τετάρτη επικράτησε με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ του Πλατανιά για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η Ένωση ευνοήθηκε στο 13ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι και αποβολή αντιπάλου, με τον Χριστοδουλόπουλο να αξιοποιεί την λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή. Ο Αραούχο διπλασίασε τα τέρματα στο 28’ και ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 59ο λεπτό. 3η διαδοχική νίκη, όλες εντός έδρας και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο Πανιώνιος είναι εκπληκτικός φέτος, καμία άλλη ομάδα δεν εκπέμπει υγεία σε τέτοιο βαθμό. Δεν δεχόμαστε την ΑΕΚ σε απόδοση φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρά την θεαματική βελτίωση με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Αξίζει το ρίσκο στον άσο, πιο ασφαλές το dnb.

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1 DNB (2.00)

Εστορίλ – Ρίο Άβε

Η Εστορίλ προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα η ομάδα του Καρμόνα Γκόμεθ, που έχασε με 0-2 εντός έδρας από τη Σπόρτινγκ, υπέστη την πρώτη ήττα της μετά από 3 αγωνιστικές και παραμένει μπλεγμένη. Δέχθηκε δύο γκολ σε καίριες χρονικές στιγμές (22’, 86’), ενδιάμεσα προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά… μάταιος κόπος. Ακολούθησε νέα εντός έδρας ήττα (1-2) από την Μπενφίκα την Τρίτη για το Κύπελλο. Από την άλλη, φθίνουσα η πορεία της Ρίο Άβε εδώ και λίγο καιρό, έχει απολέσει τη «μαγική συνταγή» με την οποία πορεύτηκε νωρίτερα και γκρεμίζει ό,τι με κόπο έχτισε. Κόντρα στην Πάκος Φερέιρα επέβαλλε πλήρως το νόμο της και δημιούργησε μπόλικες ευκαιρίες, όμως τις σπατάλησε και κατά συνέπεια κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας. Παρέμεινε έτσι χωρίς «τρίποντο» σε 4η συνεχόμενη αναμέτρηση, πενιχρός ο απολογισμός των 2 βαθμών σε αυτές, ενώ δεν σκόραρε στις 3 τελευταίες και χάνει επαφή με την εξάδα, που αποτελεί το μεγάλο της στόχο. Τι θα ποντάρουμε; Σε πτωτική πορεία η Ρίο Άβε, που έχει απολέσει την ιδανική μαγιά και απογοητεύει με την παρουσία της εσχάτως. «Καίγεται» για βαθμούς η Εστορίλ, η οποία βελτιώθηκε κάπως και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους φιλοξενούμενους. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο, αξία στον άσο με «κάλυψη» στην ισοπαλία.

Εστορίλ – Ρίο Άβε 1 DNB (2.15)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags