Facebook Pixel Το Νησί προσφέρει χρήμα!
| 2017-03-07 12:26:00

Το Νησί προσφέρει χρήμα!

Το Νησί προσφέρει χρήμα!

Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά... οι πραγματικές ευκαιρίες για ταμείο βρίσκονται στους αγώνες της Αγγλίας!

Μπλάκμπερν - Κάρντιφ

Η Μπλάκμπερν έκανε το «2 στα 2» στα δύο διαδοχικά ματς που είχε στην έδρα της, επικρατώντας της Γουίγκαν και με το… «εξάποντο» που πήρε βγήκε έπειτα από πολλές αγωνιστικές από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς πολλές φάσεις το ματς, αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας στο μυαλό τους πρωτίστως να μην χάσουν. Το ματς κρίθηκε στο 58’, όταν η Γουίγκαν είχε κερδίσει κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον γκολκίπερ Στιλ, ο οποίος με βολέ βρήκε τον Εμνες και αυτός με προσωπική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Είχε ευκαιρία με τον Μαχόνεϊ να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά δεν τα κατάφερε. Όσο για την Κάρντιφ; Γνώρισε χαζή ήττα από την ΚΠΡ, καθώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να έφευγε με θετικό αποτέλεσμα. Την γλύτωσε το δοκάρι στην αρχή του παιχνιδιού, στη συνέχεια όμως ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιβραβεύτηκε στο 45’, με το γκολ του αμυντικού Μπαμπά με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Εφτασε μια ανάσα από το 2-0, αλλά το σουτ του Ζοχόρε αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, το πλήρωσε λίγα λεπτά μετά, στο 62’ με την ισοφάριση, το ματς γύρισε τούμπα στο 82’, με τον μπακ Ρίτσαρντς να γίνεται ο μοιραίος παίχτης για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στην εστία της.

Τι θα ποντάρουμε; Η Μπλάκμπερν οφείλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι άνετη στη βαθμολογία και σχετικά αδιάφορη. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και δεν βρίσκουμε το λόγο που ο «άσος» δίνεται αουτσάιντερ.

Μπλάκμπερν - Κάρντιφ 1 (2.90)

Φούλαμ - Λιντς

Η Φούλαμ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Πρέστον, δεν την άφησε να πάρει ανάσα και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνόταν από τις από πάνω ομάδες που κυνηγάει, οι οποίες κέρδισαν όλες. Ανοιξε το σκορ στο 22' με τον Αλούκο, έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα σε δύο προσπάθειες του στόπερ Κάλας, ενώ ο γκολκίπερ Μπάτον εξουδετέρωσε τον μοναδικό κίνδυνο στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν καταιγιστική και στο δεύτερο μέρος, έφτασε στο 2-0 στο 60' με τέρμα του Μάρτιν έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του μπακ Φρέντερικς, δεν πτοήθηκε από την μείωση του σκορ στο 68' και «καθάρισε» το ματς στο 77' με γκολ του Κεμπάνο.

Όσο για τη Λιντς; Ηταν κυνική και ιδιαίτερα αποτελεσματική στο ματς με την Μπέρμιγχαμ και πέτυχε μια σπουδαία νίκη. Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημα, την κράτησε όρθια ο Γκριν με 3 επεμβάσεις στο πρώτο 10λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον μόνιμο σκόρερ της Γουντ. Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, ξαναβρέθηκε σε θέση άμυνας, πιέστηκε αρκετά, την έσωσε το δοκάρι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, τελικά ισοφαρίστηκε στο 63’. Ευτύχησε να ξαναπροηγηθεί άμεσα, με τον Γουντ στο 67’ να εκμεταλλεύεται γλίστρημα αμυντικού και να πετυχαίνει το 22ο γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν αγχώθηκε μέχρι το φινάλε, ενώ στο 81’ ο Πεντράσα έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», κάνοντας το 3-1.

Ποια είναι η επιλογή μας ποντάρισμα; Ενσταση! Αξιοσέβαστη η Φούλαμ, σταθερότατη ομάδα με ικανότατη έδρα, αλλά και η Λιντς έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της. Βρίσκεται επάξια στην 4η θέση, στον πόντο από την από πάνω της Χάντεσφιλντ, έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική πως ξέρει να νικάει ακόμα και στη μέτρια ημέρα της, οπότε τα 4.50+ που κυκλοφορεί το «διπλό» είναι εκτός πραγματικότητας.

Φούλαμ - Λιντς 2 DNB (3.20)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags