Facebook Pixel Τα πολλά γκολ πληρώνουν στο Europa League!
| 2017-03-09 13:25:00

Τα πολλά γκολ πληρώνουν στο Europa League!

Τα πολλά γκολ πληρώνουν στο Europa League!

Αφήνουμε πίσω το Champions League και κάνουμε παιχνίδι με μία δυάδα από το Europa League. Στο προσκήνιο βρίσκονται τα πολλά γκολ.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Πριν πέντε βράδια, οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα. Σε εκείνο το παιχνίδι η Σάλκε ηττήθηκε με 2-4 εκτός έδρας σε ένα όμορφο ματς με πολλές συγκινήσεις. Δεν ήταν πάντως και τόσο καλή η Σάλκε, γλύτωσε από διασυρμό και παρά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (1-1) ο ρυθμός που έπιασε ο αντίπαλος στην επανάληψη ήταν εκπληκτικός. Την ενδιαφέρει το Γιουρόπα, άλλωστε μέσω πρωταθλήματος δύσκολα θα προλάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο (ενώ με την κατάκτηση εξασφαλίζει θέση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον ΠΑΟΚ (4-1 συνολικά τέρματα). Αήττητη φέτος εντός έδρας στην Ευρώπη (3 νίκες - 1 ισοπαλία), έχει να ζήσει γερμανικό εμφύλιο από το 1977 (κόντρα στο Μαγδεμβούργο). "Η πρόκριση είναι 50-50, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα" δήλωσε ο τεχνικός Βάιντσιρλ.

Όσο για τη Γκλάντμπαχ; Με μαγκιά η Γκλάντμπαχ πήρε την πρόκριση μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι αφήνοντας εκτός την Φιορεντίνα με συνολικό σκορ 4-3! Στο πρώτο ημίωρο μάλιστα βρέθηκε στο σκορ με δυο τέρματα, μείωσε πριν το φινάλε του ημιχρόνου και με ένα τέταρτο-φωτιά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς σκοράροντας τρεις φορές μέχρι το 60'. Με σωστή διαχείριση στην συνέχεια κατάφερε να πάρει επικό διπλό στην Φλωρεντία και παράλληλα το εισιτήριο για την φάση των "16" του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ποια είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Σε καλύτερη φάση φαίνεται πως είναι η Γκλάντμπαχ. Ερωτηματικό αποτελεί για την Σάλκε η αντίδραση της μετά την ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δούμε πάντως γκολ εκατέρωθεν, το οποίο σε συνδυαστικά με over "εκτοξεύει" την απόδοση σχεδόν πάνω από το 2,20.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ γκολ/γκολ (1.73)

Λυών – Ρόμα

Την… φρέναρε κάπως η Μπορντό, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός έδρας) την Παρασκευή. Έτσι, διακόπηκε το νικηφόρο σερί της Λυών των 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους σκόραρε τουλάχιστον 4 φορές (και 20 συνολικά)! Στο προαναφερθέν παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και πιάστηκε στον ύπνο στο 16’, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και επέβαλλε το ρυθμό της: έσωσε την παρτίδα με γκολ που σημείωσε στο 79’ ο στόπερ Μαμανά. Παρ’ όλα αυτά, έχει εδραιωθεί στην 4η θέση του Σαμπιονά, που αποτελεί τον μοναδικό στόχο της, όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις. Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έκανε υγιεινό περίπατο, αφού βρήκε μπόσικη την άμυνα της Άλκμααρ και στα δύο ματς και τη φόρτωσε με 11 γκολ συνολικά (7-1 εντός, 1-4 εκτός). Όσο για τη Ρόμα; Ο Μάρτιος ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Σπαλέτι. Μετά από την προ εβδομάδος ήττα στο Κύπελλο Ιταλίας από τη μισητή Λάτσιο, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Νάπολι το Σάββατο για το πρωτάθλημα για να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερες ανησυχίες και προβληματισμούς. Εκτέθηκε από τις αμυντικές αδυναμίες της, δέχθηκε δύο καίρια «χτυπήματα» από τον Μέρτενς (26’, 50’) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89’.

Λυών και Ρόμα συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγαρώματα της εν λόγω φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται μετά από 10 χρόνια. Αμφότερες πορεύονται με επιθετική φιλοσοφία, ενώ αμυντικά δεν είναι και οι πιο… συμπαγείς του κόσμου. Κάτι μας λέει ότι θα δούμε γκολ και θέαμα.

Λυών – Ρόμα G/G & Over 2.5 (1.73)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags