Facebook Pixel Δυάδα που έχει πολλές πιθανότητες
| 2017-03-15 13:14:00

Δυάδα που έχει πολλές πιθανότητες

Δυάδα που έχει πολλές πιθανότητες

Μικρό το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο η ανάλυση των αγώνων έδειξε πως υπάρχουν ευκαιρίες για ταμείο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν

Στο πρώτο ματς στη Γερμανία φάνηκε ξεκάθαρα πως οι "ροχιμπλάνκος" είναι μια ταχύτητα πάνω από την αντίπαλο τους και κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος όπου το 0-2 φάνταζε μικρό, έθεσαν τις βάσεις για νίκη-πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος η Λεβερκούζεν ανέβηκε μείωσε δύο φορές στο γκολ, αλλά το τελικό 2-4 αντικατοπτρίζει και τη διαφορά κλάσης των ομάδων. Το Σάββατο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε πιο δύσκολα από όσο θα φανταζόταν κανείς από την έδρα της Γρανάδα, με Ο-1 και σκόρερ ξανά τον πολύ φορμαρισμένο Γκριεζμάν.

Όσο για τη Λεβερκούζεν; Φάνηκε ότι η υπόθεση πρόκριση θα ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη απέναντι στην ανώτερη και κυνική Ατλέτικο Μαδρίτης. Κακό πρώτο μέρος, μπορούσε να χάνει και περισσότερο από 0-2, ανέβηκε στο δεύτερο, μείωσε δις το σκορ, αλλά έχασε 2-4 και ο επαναληπτικός μοιάζει διαδικαστικός. Ο Σμιντ απολύθηκε, αλλά και πάλι έμεινε στη μετριότητα κόντρα στη Βέρντερ, 1-1 εντός έδρας, αστόχησε και πάλι σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Προηγήθηκε πριν το δεκάλεπτο, τίποτα αξιοσημείωτο από κει και έπειτα, δέχτηκε το γκολ από στημένη φάση.

Το ερώτημα τώρα είναι τι ποντάρουμε... Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, η Ατλέτικο έχει πολύ σημαντικό ματς την Κυριακή κόντρα στη Σεβίλλη και ίσως δούμε και κάποιο ροτέισον από τον Σιμεόνε. Η γηπεδούχος είναι μια κλάση πάνω και θα κερδίσει, αξίζει ο άσος σε συνδυασμό με το over 1.5, ενώ όσοι κυνηγούν σκόρερ, ο φορμαρισμένος Γκριεζμάν προσφέρεται.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 1 & Over 1.5 (1.88)

Νασιονάλ Μοντεβιδέο – Ζούλια

Η Νασιονάλ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση επικρατώντας εκτός έδρας της Λανούς με 0-1. Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη μεταξύ των δύο ομάδων ως το 26ο λεπτό, ένα χρονικό σημείο όπου ο επιθετικός Σιλβέιρα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η συνέχεια μόνο ως μονόλογος της Λανούς μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η Νασιονάλ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με μοναδικό στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Με αυτοθυσία η αμυντική της τετράδα εξουδετέρωσε τις πολλές επιθετικές προσπάθειες της γηπεδούχου και η ομάδα της Ουρουγουάης έφυγε τελικά με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη, η πρώτη εμφάνιση της ιστορίας της Ζούλια στο θεσμό συνοδεύτηκε από εντός έδρας ήττα από την Τσαπεκοένσε με σκορ 1-2, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η Ζούλια είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει να ανακόψει τον ξέφρενο ρυθμό των Ουρουγουανών. Σε χαμηλή απόδοση ο άσος, θα επιλέξουμε το over 2,5 που προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή.

Νασιονάλ Μοντεβιδέο – Ζούλια Over 2.5 (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags