Facebook Pixel Δύο γκολ/γκολ με καλές πιθανότητες
| 2017-03-16 13:14:00

Δύο γκολ/γκολ με καλές πιθανότητες

Δύο γκολ/γκολ με καλές πιθανότητες

Οι αναμετρήσεις του Europa League κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα, με τα πολλά γκολ να έχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Άντερλεχτ – ΑΠΟΕΛ

Σε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, η Άντερλεχτ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Λευκωσία και να πάρει σαφές προβάδισμα έναντι του ΑΠΟΕΛ. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ρουμάνος Στάντσιου λίγο πριν το ημίωρο μετά από ομαδική αντεπίθεση, μια εξέλιξη που "πάγωσε" προς στιγμήν το ΓΣΠ. Στην επανάληψη δέχτηκε πίεση (λογικό) όμως όποτε χρειάστηκε ο πορτιέρο Ρούμπεν "δήλωσε παρών". Από την άλλη, εμφανώς αγχωμένος παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Βέλγους, δέχτηκε το γκολ σχεδόν στο ημίωρο του παιχνιδιού και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να το ανταποδώσει. Στο δεύτερο μέρος είχε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρει ενώ και η προσπάθεια του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Τελικά το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, έχει τα φόντα να τα καταφέρει στις Βρυξέλλες με "οδηγό" τα παιχνίδια κόντρα στην Μπιλμπάο. Τι θα ποντάρουμε; Επιβάλλεται να βρει ένα γκολ η κυπριακή ομάδα, το οποίο και πάλι δεν την εξασφαλίζει σε κάτι (τι λιγότερο είναι η παράταση). Ικανή να εκμεταλλευτεί που θα της παρουσιαστούν είναι η Άντερλεχτ, το αμφίσκορο έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης. Κάποια ψιλά βάζουμε και στον Σωτηρίου να σκοράρει στο ματς (δίνεται στο 3,75 κατά μέσο όρο).

Άντερλεχτ – ΑΠΟΕΛ γκολ/γκολ (1.88)

Κράσνονταρ – Θέλτα

Η Κράσνονταρ έδειξε χαρακτήρα και ψυχικά χαρίσματα τη Δευτέρα, όταν και πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας (1-2). Ναι μεν βρέθηκε πίσω στο 36’, αλλά αντέδρασε μετά την ανάπαυλα και σκόραρε δύο φορές σε 8 λεπτά (56’-64’) για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Παράλληλα επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από 3 αγωνιστικές και εδραιώνεται στην 4η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος. Στο Βίγκο -όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Θέλτα- μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή της, αφού περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Να σημειωθεί πως έχει χάσει μόνο 2 από τα 13 περασμένα εντός έδρας της στο Γιουρόπα Λιγκ (9-2-2), ενώ να θυμίσουμε πως το 2014 απέκλεισε μια άλλη ισπανική ομάδα, τη Σοσιεδάδ, στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αν και έχασε με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Εντούτοις, κέρδισε με 3-0 εντός στη ρεβάνς. Όσο για τη Θέλτα; Βρίσκεται σε πτωτική πορεία στο πρωτάθλημα και χάνει πλέον επαφή με την εξάδα. Το 2-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες και κάνει τη ρεβάνς αρκετά αμφίρροπη, παρότι η Θέλτα έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω ποιοτικότερων μονάδων. Η λογική λέει πως ό,τι κι αν συμβεί στο ματς, αμφότερες θα κυνηγήσουν το γκολ, ενώ έχουν… θέματα στην άμυνα. Αξιόλογη εναλλακτική το goal/goal.

Κράσνονταρ – Θέλτα γκολ/γκολ (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags