Facebook Pixel Δεύτερες κατηγορίες με... πολλά γκολ!
| 2017-03-17 11:37:00

Δεύτερες κατηγορίες με... πολλά γκολ!

Δεύτερες κατηγορίες με... πολλά γκολ!

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, την παραστάση στο στοίχημα κλέβουν οι δεύτερες κατηγορίες των... γνωστών πρωταθλημάτων. Για να δούμε τι βγάλαμε από τη Γερμανία και την Ισπανία.

Μόναχο 1860 - Κίκερς Βούρτζμπεργκερ

Δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση του Περέιρα. Είναι εμφανές ότι έχει χάσει την αύρα που έδινε ο Πορτογάλος τεχνικός τις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει τρίτη διαδοχική ήττα και να μπει σε περιπέτειες παραμονής για ακόμα μια χρονιά. Βέβαια η εικόνα της στο τελευταίο ματς ήταν αρκετά καλή. Φιλοξενήθηκε στο Αννόβερο από μια πολύ δυνατή ομάδα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0. Όσο για τη φιλοξενούμενη ομάδα; Περνάει ίσως τη χειρότερη φάση της από πλευράς ντεφορμαρίσματος τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Βούρτσμπουργκ. Επτά σερί παιχνίδια αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον η παραμονή είναι μια λέξη που έχει αρχίσει να λέγεται. Η Μόναχο αν και βελτιωμένη δεν πείθει, φυσικά δεν πείθει ούτε η Βούρτσμπουργκ εδώ και καιρό και για αυτό δεν θα επιλέξουμε το διπλό. Αντίθετα κάνει τεράστια εντύπωση η τιμή του over2,5 που ξεφεύγει.

Μόναχο 1860 - Κίκερς Βούρτζμπεργκερ Over (2.70)

Ταραγόνα – Έλτσε

Οι Καταλανοί έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλία με το χορταστικό 2-2 απέναντι στη νεοφώτιστη Σεβίλλη Β΄. Καλύτερη στο α΄μέρος κατάφερε να απειλήσει και να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη δεν μπήκε το ίδιο δυνατά, έτσι η αντίπαλος της βρήκε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, 55΄- 57΄. Στη συνέχεια ισορρόπησε και έφερε το ματς στα ίσα στο 71'. Από την άλλη, η Έλτσε προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό μέσα στην έδρα της καθώς παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Αλκορκόν. Έτσι έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Τι θα ποντάρουμε; Σε αρκετά καλή κατάσταση η Ταραγόνα που έχει βρει τα πατήματά της και έχει ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Η Έλτσε εκτός δεν είναι φόβητρο αλλά παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Καλύτερα να πάμε με το αμφίσκορο στο ικανοποιητικό 2.00.

Ταραγόνα – Έλτσε γκολ/γκολ (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags