Facebook Pixel Έδρες γκολ και... Μίλαν!
| 2017-03-18 11:18:00

Έδρες γκολ και... Μίλαν!

Έδρες γκολ και... Μίλαν!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, η ανάλυση των αγώνων έβγαλε καλές ευκαιρίες για ταμείο!

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ

Δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για την Κρίσταλ Πάλας το περασμένο σαββατοκύριακο. Το... ρεπό πάντως δεν την συνέφερε και τόσο, αφού ήταν σε καλή κατάσταση, μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες (επί της Μίντλεσμπρο και της Γουέστ Μπρομ), χωρίς να δεχθεί γκολ. Οι έξι βαθμοί της επέτρεψαν να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο έχει... δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να εξασφαλίσει την παραμονή. Από την άλλη, ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη είχε η Γουότφορντ, καθώς δεν υπήρχαν υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο. Καλοδεχούμενη ήταν η διακοπή, καθώς η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι συνέλεξε μόνο ένα βαθμό από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται μερικούς ακόμα, ώστε να εξασφαλίσει πως θα είναι... ήρεμη στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και μακριά από... μπελάδες. Τι θα ποντάρουμε; Η Κρίσταλ Πάλας είναι βελτιωμένη, δείχνει ότι έχει τα φόντα να παραμείνει στην κατηγορία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Γουότφορντ και να φτάσει σε ακόμα μία νίκη. Στα... υπόψη ο άσος.

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ 1 (2.00)

Μπέτις - Οσασούνα

Η Μπέτις έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο «Μπερναμπέου», όπου παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως λύγισε στο 81’ κι ενώ από το 78’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, με συνέπεια να φύγει με άδεια χέρια (ήττα με 2-1). Όσο για την Οσασούνα; Αν έπαιζε συνέχεια με την Έϊμπαρ, πιθανότατα τώρα να είχε σωθεί… Κι αυτό διότι κόντρα στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε δύο από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και συνέλλεξε 4 βαθμούς. Ποια είναι η επιλογή μας; Η Οσασούνα είναι αναγκασμένη να παίξει για τη νίκη, καθώς δεν έχει πολλά περιθώρια. Λογικά θα αγωνιστεί χωρίς σκοπιμότητες, ωστόσο η άμυνά της είναι… παιδική χαρά και δέχεται γκολ από τους πάντες. Ειδικά εκτός έδρας. Από την άλλη, η Μπέτις θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με γκολ και θέαμα. Καταλήγουμε στο συνδυασμό goal/goal και over.

Μπέτις - Οσασούνα G/G & Over (2.37)

Μίλαν - Τζένοα

Η Μίλαν γνώρισε πικρή ήττα με σκορ 2-1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βρίσκεται πλέον 4 πόντους πίσω από την πρώτη 5άδα της βαθμολογικής κατάταξης και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από την μεριά της, η Τζένοα ηττήθηκε δίκαια με σκορ 0-1 από τη μισητή Σαμπντόρια στο γειτονικό ντέρμπι απόλυτης έχθρας της Γένοβα που διεξήχθη την περασμένη αγωνιστική. Τι θα ποντάρουμε; Η Μίλαν θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έτσι ώστε να διατηρήσει την επαφή της με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η Τζένοα στερείται κινήτρου και εμφανίζει χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες. Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στους "ροσονέρι", επιλογή ο ασιατικός άσος με χάντικαπ -0,75.

Μίλαν - Τζένοα 1 (-0.75) (1.92)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags