Facebook Pixel Τα πολλά γκολ πληρώνουν
| 2017-03-24 12:45:00

Τα πολλά γκολ πληρώνουν

Τα πολλά γκολ πληρώνουν

Οι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα, με τα πολλά γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

Γεωργία – Σερβία

Δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τους παίκτες του Βλαντιμίρ Βάις, καθώς η Γεωργία είναι μία από τις αδύναμες ομάδες του τέταρτου ομίλου. Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της, μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας μάλιστα καταφέρει να κάνει την ζημιά στην Ουαλία, καθώς έφυγε με το 1-1. Παρά την χαμηλή της δυναμικότητα, δεν φοβάται τους αντιπάλους της, κάνοντας κατά μέσο όρο περισσότερες από δέκα τελικές σε κάθε παιχνίδι και έχοντας σκοράρει στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της. Από την άλλη, εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Σερβίας στον πρώτο γύρο των προκριματικών, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Ιρλανδούς. Στα σημαντικότερα αποτελέσματα ξεχωρίζει η νίκη κόντρα στην Αυστρία στο απολαυστικό 3-2 του Οκτωβρίου και η ισοπαλία με 1-1 στην έδρα των Ουαλών. Τι θα ποντάρουμε; Ιδιαίτερα σημαντικό το σημερινό ματς για τους Σέρβους που θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και θα επιτεθούν από νωρίς. Δεδομένου πως έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς και έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόνο με τους Μολδαβούς, θεωρούμε πως δεν θα δυσκολευτούν να επιβεβαιώσουν το goal/goal.

Γεωργία – Σερβία goal/goal (2.25)

Κροατία – Ουκρανία

Επιστροφή στη δράση για την Κροατία μετά από δύο μήνες, καθώς οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ήταν στα μέσα Γενάρη στο φιλικό τουρνουά China Cup κόντρα σε Κίνα και Χιλή. Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς τα πάει περίφημα μέχρι τώρα στα προκριματικά, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του 9ου ομίλου με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 10-1. Στο τελευταίο της επίσημο κέρδισε 2-0 την Ισλανδία με τέρματα του Μπρόζοβιτς, ενώ την Τρίτη ακολουθεί φιλική αναμέτρηση στην Εσθονία. Όσο για την Ουκρανία; Στην τελευταία της υποχρέωση επικράτησε σε φιλικό της Σερβίας τον Νοέμβριο με 2-0, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει 1-0 τη Φινλανδία για την 4η αγωνιστική του ομίλου των προκριματικών. Είναι στη 2η θέση του γκρουπ και στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς όμως ήταν άτυχη στις ισοπαλίες με Ισλανδία και Τουρκία. Τη δύναμη του Maksimir θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά η πολύ ποιοτική Κροατία, όμως η ανανεωμένη Ουκρανία του Σεφτσένκο είναι ικανή να της αντισταθεί. Οι απουσίες στην άμυνα για τους Κροάτες μας αποτρέπουν από τον άσο, επιλογή όμως δείχνει το over 1.5 γκολ των γηπεδούχων, που μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατοί.

Κροατία – Ουκρανία over 1.5 Κροατία (1.91)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags