Facebook Pixel Ποιες Εθνικές; Στο Νησί είναι το χρήμα!
| 2017-03-25 16:06:00

Ποιες Εθνικές; Στο Νησί είναι το χρήμα!

Ποιες Εθνικές; Στο Νησί είναι το χρήμα!

Μπορεί οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων να κλέβουν την παράσταση, ωστόσο οι πιο σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο βρίσκονται στο Νησί.
 

Κρόουλι - Λέιτον Όριεντ

Η Κρόουλι δεν βιώνει και τις καλύτερες ημέρες της, αν κρίνουμε από τα πρόσφατα αποτελέσματα της αλλά και την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Οι “Κόκκινοι” αγνοούν την νίκη για 6η διαδοχική αγωνιστική (0-3-3), κάτι που συνέβη για μόλις 2η φορά στην φετινή σεζόν (η πρώτη στο δίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη). Όσο για τη Λέιτον Όριεντ; Η απόσταση της από την σωτηρία έμεινε σταθερή, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι αυτές που δημιουργούν την αίσθηση πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και μάλλον θα χρειαστεί ένα θαύμα για να τα καταφέρει. Έχει μετατραπεί σε σάκο του μπoξ, με τη ομάδα του νεαρού μάνατζερ Γουέμπ να δέχεται 12 τέρματα στα 3 τελευταία της, όπου έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Η Κρόουλι θα ψάξει με ζήλο την νίκη στο αποψινό παιχνίδι με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να διώξει την γκρίνια. Η Λέιτον Όριεντ δέχεται με τρομερή ευκολία γκολ, δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί και το Over 2.5 έχει τύχες.

Κρόουλι - Λέιτον Όριεντ over (1.90)

Άκρινγκτον - Γκρίμσμπι

Η Άκρινγκτον έλυσε τον γρίφο των άσχημων εμφανίσεων στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και προχωρά από νίκη σε νίκη, σε ένα μέχρι στιγμής ονειρεμένο δεύτερο. Το 2017 είναι μέχρι στιγμής μία καταπληκτική χρονιά με μόλις 2 ήττες σε 14 παιχνίδια, με την ομάδα του Κόουλμαν να παραμένει αήττητη στα 9 (5 νίκες, 4 ισοπαλίες) τελευταία της. Όσο για την Γκρίσμπι; Δεν είναι και στην καλύτερη της φάση και αυτό φάνηκε στα τελευταία 4 (1-1-2) παιχνίδια της, όπου κατάφερε να επικρατήσει μόνο της “αδύναμης”, Λέιτον Όριεντ. Η ισοπαλία με την Κρόουλι (1-1) ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους “Μάρινερς”, καθώς σύμφωνα με τον μάνατζερ Μπίνοτ σήμανε και το τέλος των ελπίδων της για τα πλέι οφ. Η Άκρινγκτον τελευταία έχει βρει δρόμο της και σκοράρει με αρκετή ευκολία. Η Γκρίμσμπι εφόσον έφυγε από πάνω της το άγχος τω πλέι οφ περιμένουμε να εμφανιστεί πιο “ελεύθερη”. Ο Μπίνοτ ζήτησε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες και το Over 2.5 στο 2.05 έχει νόημα.

Άκρινγκτον - Γκρίμσμπι over (2.05)

Νορθάμπτον - Όξφορντ

Θετική εμφάνιση για τη Νορθάμπτον, παρά την ήττα στο Μπόλτον (2-1) Έβαλε δύσκολα στους αντιπάλους της και στάθηκε πολύ καλά αμυντικά στο πρώτο μέρος, όπου έκλεισε κάθε πιθανή οδό προς το τέρμα της, διατηρώντας με ευκολία το μηδέν στην άμυνα. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για αυτή καθώς βρήκε γκολ από το πουθενά με τον Σμιθ (57'). Εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά για την ομάδα του Έντιμπεργκ, ένα μπλακ άουτ έφερε την ανατροπή με δύο τέρματα μέσα σε 5' (77', 82'). Δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε ένα ακυρωθέν τέρμα στις καθυστερήσεις. Από την άλλη, η Όξφορντ εναλλάσσει την νίκη με την ισοπαλία στα 5 (Η-Ν-Η-Ν-Η) τελευταία της, με την πιο πρόσφατη από την Μπόλτον να σημαίνει και την οριστική διαγραφή των πλέι οφ από τους φετινούς της στόχους. Σημαντικό παιχνίδι για την Νορθάμπτον που το παίρνει και “καθαρίζει” καθώς ξέρει ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Η Όξφορντ είναι αδιάφορη, έχει το μυαλό της στο “Γουέμπλεϊ” ενώ και ο παράγοντας Κέλβιν Τόμας πιθανόν να παίξει τον ρόλο του. Άσος με ψυχή στο 2.80.

Νορθάμπτον - Όξφορντ 1 (2.80)
Περισσότερα σημεία θα βρείτε στο foxbet.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags