Facebook Pixel Έδρες και γκολ μας στέλνουν στο ταμείο!
| 2017-03-26 11:43:00

Έδρες και γκολ μας στέλνουν στο ταμείο!

Έδρες και γκολ μας στέλνουν στο ταμείο!

Συνεχίζεται η δράση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και η ανάλυση των αγώνων έβγαλε δύο δυνατά σημεία.

Β. Ιρλανδία – Νορβηγία

Με θετικό πρόσημο κρίνεται η πορεία της Βόρειας Ιρλανδίας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε συνέχεια της παρουσίας τους στο Euro της Γαλλίας, οι Βορειοιρλανδοί μπήκαν με 2 θετικά αποτελέσματα στα ΠΠΚ. Από την άλλη, η Νορβηγία από παιχνίδι σε παιχνίδι απογοητεύουν οι Νορβηγοί σε αυτή την προκριματική φάση και πολύ δύσκολα να καταφέρουν κάτι καλό. Τις 2 ήττες στο ξεκίνημα ακολούθησε η αναμενόμενη νίκη κόντρα στη χειρότερη ομάδα του ομίλου (Σαν Μαρίνο). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο ματς κόντρα στην Τσεχία και ήρθε η ήττα με 2-1 από την ομάδα του Γιάρολιμ. Πλέον η Νορβηγία έχει μείνει με 3 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές και είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι θα ποντάρουμε; Σε πολύ καλή περίοδο η Βόρειος Ιρλανδία, συνεχίζει με οδηγό την άμυνα (έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ και αυτά από τους Γερμανούς). Πλέον έχει βρεθεί στη 2η θέση και απόψε με νίκη κόντρα σε μια πιο ασταθή ομάδα, μένει μόνη δεύτερη. Πολύ καλή η απόδοση στον άσο και αποτελεί επιλογή.

Β. Ιρλανδία – Νορβηγία 1 (2.40)

Ρουμανία – Δανία

Η Ρουμανία προέρχεται από ήττα με 1-0 σε φιλικό από τη Ρωσία στα μέσα Νοέμβρη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και έχασε δίκαια 0-3 από την Πολωνία στο Βουκουρέστι για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Μέτριο το ξεκίνημά της στο γκρουπ έως τώρα, βρίσκεται στην 4η θέση με μία μόλις νίκη και στο -5 από την πρωτοπόρο Πολωνία. Όσο για τη Δανία; Με πειστική εμφάνιση επικράτησε 4-1 του Καζακστάν στο τελευταίο της ματς στον όμιλο και έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς. Βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από Πολωνία και Μαυροβούνιο και χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα με τη Ρουμανία για να μην μείνει πίσω στον όμιλο, ενώ σημειώνεται πως από τα 6 εναπομείναντα ματς, τα 4 είναι εκτός έδρας. Ιδιαίτερη κρίσιμη η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το γεγονός αυτό, τις «αναγκάζει» να ψάξουν το γκολ, κάτι που είναι ικανές να πετύχουν. Το αμφίσκορο δείχνει επιλογή σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Ρουμανία – Δανία goal/goal (2.05)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags