Facebook Pixel Λάτιν ταμείο!
| 2017-03-28 11:58:00

Λάτιν ταμείο!

Λάτιν ταμείο!

Αρκετά ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις από τη Λατινική Αμερική να κλέβουν την παράσταση και να προσφέρουν ευκαιρίες για ταμείο.

Βραζιλία – Παραγουάη

Αυτή η «σελεσάο» αξίζει να βρίσκεται στην τελική φάση του Μουντιάλ στη Ρωσία και όπως όλα δείχνουν θα πάει ως θριαμβεύτρια. Τρέχει σερί εφτά νικηφόρων αγώνων και πιστοποιεί με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, ότι ο Τίτε κάνει τρομερή δουλειά και έχει περάσει για τα καλά τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της 2ης Ουρουγουάης και της έκανε πλάκα. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι μόλις στο ένατο λεπτό, αλλά ισοφάρισε στο 19' με τον Παουλίνιο. Ο ίδιος παίκτης έκανε την ολική ανατροπή στο 52', με τον Νεϊμάρ να «καθαρίζει» το ματς με τρίτο γκολ στο 74'. Ο μεσοεπιθετικός της Γκουανγκζού ολοκλήρωσε το χατ - τρικ του στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Βρίσκεται μια... ανάσα πλέον από την μαθηματική πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.

Από την άλλη, κόντρα στο Εκουαδόρ υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα για την Παραγουάη. Η νίκη! Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12'. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης με δεύτερο γκολ στο 65', αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν για το τελικό 2-1 στο 70' με πέναλτι και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, η «αλμπιρόχα» πέρασε δύσκολες στιγμές. Ο στόχος επετεύχθη όμως και πλέον είναι ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, όπου απέχει τρεις βαθμούς από την τετράδα και δύο από το από την 5η θέση. Αν πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Σάο Πάολο, τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάει στη Ρωσία. Εκτός έδρας πάντως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Τι θα ποντάρουμε; Η Βραζιλία είναι σε τρομερή κατάσταση και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα πρόκρισης για τα γήπεδα της Ρωσίας. Η Παραγουάη ξέρει ότι χρειάζεται αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στη μάχη της τετράδας. Θεωρούμε ότι δεν θα παίξει εντελώς αμυντικά, καθώς έτσι θα δώσει την ευκαιρία στη «σελεσάο» να εγκατασταθεί στα καρέ της. Το over 3.5 η επιλογή.

Βραζιλία - Παραγουάη over 3.5 (2.25)

Βολιβία – Αργεντινή

Η Βολιβία, πήγε στην έδρα της Κολομβίας την περασμένη αγωνιστική και είχε στόχο να μην ηττηθεί. Έπαιξε φουλ αμυντικά και απείλησε ελάχιστα, αλλά ακόμα και έτσι θα μπορούσε να φύγει με το 0-0. Τελικά όμως, ένα πέναλτι στο 83' άλλαξε τη ροή του αγώνα και παρότι αρχικά ο πορτιέρε Λάμπε απέκρουσε την εκτέλεση του Χάμες Ροντρίγκεζ, στην επαναφορά και σε κενή εστία, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 1-0 και χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Η Αργεντινή ήξερε ότι το ματς απέναντι στη Χιλή την προηγούμενη αγωνιστική ήταν «τελικός» και κατάφερε πολύ δύσκολα να πάρει τη νίκη με 1-0 εντός έδρας. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 16', το οποίο ήταν αρκετά τραβηγμένο. Δεν απείλησε ιδιαίτερα στη συνέχεια η «αλμπισελέστε», η οποία έκανε κακή εμφάνιση και δέχθηκε πίεση κυρίως στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση. Εν τέλει κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και με τους τρεις βαθμούς να ανέβει στη 2η θέση. Πρέπει να πάρει το διπλό τώρα, καθώς αν δεν τα καταφέρει θα είναι και πάλι σε δυσχερή θέση. Ποια είναι η επιλογή μας; Η Αργεντινή πάει στο υψόμετρο μόνο για τη νίκη, που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Έχει πολλές απουσίες και οι συνθήκες στη Λα Παζ θα είναι δύσκολες. Η Βολιβία δεν έχει ποιότητα, αλλά στην έδρα της πάντα είναι ανταγωνιστική. Το διπλό γνωρίζει πτώση και θα πάμε σε συνδυαστικό με το under 3.5 μιας και η Αργεντινή θα ζοριστεί.

Βολιβία – Αργεντινή 2 & under 3.5 (2.38)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags