Facebook Pixel Δύο ισχυρές έδρες για ταμείο!
| 2017-03-31 11:04:00

Δύο ισχυρές έδρες για ταμείο!

Δύο ισχυρές έδρες για ταμείο!

Επιστροφή στη δράση για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τις αναμετρήσεις από Ισπανία και Γαλλία να προσφέρουν καλές ευκαιρίες για ταμείο.

Εσπανιόλ – Μπέτις

Μπορεί η Εσπανιόλ να μην έθελξε με την απόδοσή της στην τελευταία υποχρέωσή της στο Έϊμπαρ, όμως είχε ουσία στο παιχνίδι της και απέσπασε την ισοπαλία (1-1), που τη διατηρεί στο κόλπο για την 7η θέση. Βρέθηκε πίσω στο 20’, ωστόσο αντέδρασε και ανταπέδωσε στο 50’, ενώ σε γενικές γραμμές περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Από την άλλη, στο… ρελαντί «καθάρισε» η Μπέτις την Οσασούνα με 2-0 εντός έδρας, επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και μάλλον ξεμπέρδεψε με την υπόθεση-παραμονή, αφού πέρασε το «όριο» των 30 πόντων. Τι θα ποντάρουμε; Η Εσπανιόλ έχει θεωρητικά μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από την Μπέτις, αφού αν την κερδίσει θα πλησιάσει στην 7η θέση. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούν να σταθεροποιηθούν, ενώ οι Καταλανοί βελτίωσαν εσχάτως την εντός έδρας αποτελεσματικότητά τους. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, δίκαιη η απόδοσή του.

Εσπανιόλ – Μπέτις 1 (2.12)

Τρουά - Ορλεάν

Η Τρουά είναι στην 6η θέση αλλά τη χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί από την τριάδα. Από τα δύο εκτός έδρας που έδωσε διαδοχικά στην Γκαζελέκ και την Μπουργκ πήρε τη νίκη στην τελευταία με το εντυπωσιακό 4-2 και της ξανάφτιαξε την ψυχολογία. Ο Γκαρσιά κατά τη διακοπή δεν άφησε να περάσει κανένα δευτερόλεπτο χαμένο. Αμέσως μετά τον αγώνα στην Μπουργκ πήρε τους παίκτες για τέσσερις παίκτες σε προετοιμασία στα παράλια της Μάγχης και όλοι μαζί τα έβαλαν κάτω και υπολόγισαν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα. Όσο για την Ορλεάν; Εχασε έδαφος στα τελευταία παιχνίδια και έπεσε στη 19η θέση ενώ ελπίζει ότι θα καταφέρει τελικά να πάρει και τους 4 βαθμούς που της αφαιρέθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Ο Νικόλ διατηρεί την αισιοδοξία του και εκτιμά ότι το πρόγραμμα ως το τέλος είναι αρκετά βατό. Ποια είναι η επιλογή μας; Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Τρουά στο γήπεδό της είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και η επιστροφή του Νιάνε στο σκοράρισμα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό όπλο. Ο άσος στο 1,90 είναι σε σωστά επίπεδα.

Τρουά - Ορλεάν 1 (1.93)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags