Facebook Pixel Οι έδρες μας στέλνουν ταμείο!
| 2017-04-01 11:57:00

Οι έδρες μας στέλνουν ταμείο!

Οι έδρες μας στέλνουν ταμείο!

Επιστρέφουν στην κανονική τους ροή τα πρωταθλήματα, με τις αναμετρήσεις από Αγγλία και Ελλάδα να μας προσφέρουν καλές ευκαιρίες για κέρδη! 

Λέστερ – Στόουκ

Η διακοπή του πρωταθλήματος μάλλον δεν...βόλευε τη Λέστερ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Γουέστ Χαμ και με τρεις συνεχόμενες νίκες ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα, ωστόσο η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα επιτρέπει στους φίλους της να αισιοδοξούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Στο άλλο «στρατόπεδο», η Στόουκ παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Τσέλσι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Οι «πότερς» δεν έχουν συγκεκριμένο βαθμολογικό στόχο στις αγωνιστικές που απομένουν και η βασική επιδίωξη είναι να τερματίσουν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Τι θα ποντάρουμε; Η Λέστερ θέλει να απαλλαγεί οριστικά από το άγχος για την παραμονή και με νίκη επί της Στόουκ κάνει μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Η Στόουκ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, θα παίξει ελεύθερα και αυτό ευνοεί τους γηπεδούχους.

Λέστερ – Στόουκ 1 (2.06)

Λεβαδειακός – Βέροια

Ο Λεβεδειακός για την 25η αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά απάντησε ισάριθμες με τέρματα των Βασιλείου (28’) και Τόνι Σίλβα (47΄). Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και μόλις τρίτος βαθμός σε 13 φετινές εξορμήσεις για το πρωτάθλημα. Με το αποτέλεσμα αυτό απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού και το σημερινό παιχνίδι είναι ένας πραγματικός τελικός παραμονής. Από την άλλη… η Βέροια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Κέρκυρας. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος (Μπαλάφας, 26΄) και τρία στο δεύτερο (Στόιτσεβ 63΄, Καπετάνος 68΄, Κάλι 89΄). Πρώτη νίκη έπειτα από οκτώ διαδοχικές ήττες και μόλις τρίτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Έπιασε τον Ηρακλή στους 16 βαθμούς και σήμερα θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα προκειμένου στην χειρότερη περίπτωση να μην ανοίξει η διαφορά για την παραμονή. Τι επιλέγουμε; Καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή και για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός οφείλει εδώ και χρόνια την παρουσία του στην Super League στο γεγονός ότι παίρνει αυτά τα παιχνίδια και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα.

Λεβαδειακός - Βέροια 1 (1.83)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags