Facebook Pixel Προβάδισμα στις έδρες!
| 2017-04-06 12:09:00

Προβάδισμα στις έδρες!

Προβάδισμα στις έδρες!

Ματσάρες έχουμε και σήμερα σε Superleague και La Liga, ενώ στο μενού υπάρχει και η Euroleague! Προκύπτουν σημεία για να πληρωθούμε ακόμα μία φορά! 

Πλατανιάς – ΑΕΚ

Ο Πλατανιάς ήταν ανταγωνιστικός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και κατάφερε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Ωστόσο στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε έντονη πίεση από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 64’ και δεν είχε δυνάμεις για να επιστρέψει. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική εκτός έδρας ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά στα Περιβόλια μετρά 3 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ Η ΑΕΚ από την άλλη έμοιαζε χαμένη στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και δίκαια βρέθηκε να χάνει με 0-2. Ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, ευνοήθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις και ισοφάρισε με σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο (62΄) και Πέκχαρτ (77΄). Ωστόσο δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στην εκπνοή. Πρώτη ήττα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο έπειτα από 15 επίσημους αγώνες και πρώτη στο ΟΑΚΑ μετά το 0-1 από την Σεντ Ετιέν τον Αύγουστο για τα προκριματικά του Europa League. Τί παίζουμε; Ο Πλατανιάς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός φέτος στα Περιβόλια και με νίκη θα προσπεράσει την ΑΕΚ. Ωστόσο η Ένωση του έχει πάρει τον αέρα φέτος. Με δεδομένο ότι και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη το GG είναι αρκετά ψηλά.

Πλατανιάς – ΑΕΚ G/G (2.25)

Εϊμπάρ – Λας Πάλμας

«Μάγκικο» και παλικαρίσιο το διπλό που πέτυχε το Σάββατο η Εϊμπάρ στην έδρα της Βιγιαρεάλ (με 2-3), όπου βρέθηκε να χάνει στο 18’, αλλά δεν πτοήθηκε από αυτή την εξέλιξη: έμεινε πιστή στο πλάνο της και το ανέτρεψε στο δεύτερο μέρος σε διάστημα 29 λεπτών (48’, 54’, 77’) για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 4 αγωνιστικές. Βέβαια, είχε και τη… συνδρομή της διαιτησίας στην προσπάθειά της. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, παραμένει στο κόλπο για την πολυπόθητη 7η θέση, ενώ ήδη έχει καταγράψει την καλύτερη συγκομιδή της ιστορία της στην Α’ κατηγορία. Στο άλλο στρατόπεδο, η Λας Πάλμας είναι πιθανότατα η πιο… αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της λίγκας στο υπόλοιπο κομμάτι της. Τη Δευτέρα παρατάχθηκε δίχως ιδιαίτερο άγχος στην έδρα της Θέλτα, όπου ηττήθηκε με 3-1 πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες της. Βάσει ευκαιριών πάντως μάλλον άξιζε κάτι παραπάνω, ενώ διαμαρτύρεται δικαίως για ένα τέρμα της που (κακώς) ακυρώθηκε στο 1-0. Τί κρατάμε; Η Εϊιμπάρ είναι πολύ πιο σταθερή και ισορροπημένη ομάδα, ενώ έχει και μεγαλύτερο κίνητρο από τη Λας Πάλμας, η οποία δείχνει να έχει το μυαλό της στην επόμενη σεζόν, είναι αρκετά αφελής αμυντικά και συγχρόνως «χάνεται» μακριά από την έδρα της. Δίκαιος ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, οριακά αποδεκτή η απόδοση του άσου.

Εϊμπάρ – Λας Πάλμας 1 (1.80)

Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας

Από νίκη έρχεται η Μπασκόνια, που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Γαλατάσαραϊ με 80-103. Πρώτος σκόρερ ο Τιγί με 20 πόντους, ακολούθησαν ο Ντιόπ με 18 κι ο Βόιτμαν με 15, ωστόσο γενικότερα οι Βάσκοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση στην επίθεση και μέτρησαν 14/22 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό πάνω από 60%! Έτσι, οι νικητές βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 17-12 και θέλουν τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, προκειμένου να δουν στη συνέχεια σε ποια θέση θα τερματίσουν και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στα playoffs της Euroleague. Από ήττα έρχεται η Ζαλγκίρις, που έχασε στο Κάουνας από την Αρμάνι Μιλάνο με 84-88. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο και αμυντικά πήρε τον χαμηλότερο βαθμό, όπως δείχνει το τελικό σκορ. Στην επίθεση, προσπάθησαν οι Πάνγκος (16 πόντοι) και Λεκαβίτσιους (15 πόντοι), αλλά δεν κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη. Έτσι, οι Λιθουανοί υποχώρησαν στο 13-16 και θα παλέψουν αποκλειστικά για το γόητρο τους στη Βιτόρια, αφού δεν στοχεύουν κάπου αλλού. Τί επιλέγουμε; Περιμένουμε πάθος από το πρώτο λεπτό από τους Βάσκους. Χαλαρή η Ζαλγκίρις, το είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Αν βάλει τα πρώτα σουτ η Μπασκόνια, θα ξεφύγει αρκετά στα επόμενα λεπτά. Μένουμε μακριά από το μεγάλο χάντικαπ ή το υψηλό over και μένουμε στο «τίμιο» 1.70 που πληρώνει η νίκη των γηπεδούχων και στα 2 ημίχρονα.

Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας Νίκη γηπεδούχων και στα 2 ημίχρονα (1.70)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags