Facebook Pixel Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και… οι άσοι!
| 2017-04-07 11:05:00

Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και… οι άσοι!

Η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και… οι άσοι!

Γεμάτο και σήμερα το πρόγραμμα, με την τελευταία αγωνιστική της Euroleague να ξεχωρίζει! Δυνατές επιλογές προκύπτουν ωστόσο και από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και είμαστε έτοιμοι για ακόμα ένα ταμείο!  

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

Από νίκη έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά στο τέλος επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 61-56. Εκείνος που καθάρισε τη μπουγάδα ήταν ο Σέρχιο Γιουλ με 16 πόντους, με τους Μαδριλένους να ανεβαίνουν στο 22-7 και να είναι οριστικά πρώτοι στην κανονική περίοδο της Euroleague. Από εκεί πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πάμπλο Λάσο σκέφτεται να ξεκουράσει τους Γιουλ (γκαρντ), Ματσιούλις (φόργουορντ) και Χάντερ (σέντερ), οι οποίοι έχουν κάποια προβλήματα και υπάρχει κίνδυνος πιο σοβαρού τραυματισμού ενόψει των playoffs. Από νίκη έρχεται και η Εφές, που ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο του Ολυμπιακού με 77-69. Είναι αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική, καθώς μετά το διπλό της Ζαλγκίρις στη Βιτόρια, ξέρει τη θέση που θα τερματίσει, αλλά και τον αντίπαλο της (Ολυμπιακός). Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει να σκέφτεται για κάποια σημαντική απουσία, ενώ σημειώνεται πως η Εφές μετράει 6-8 μακριά από το γήπεδο της και είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση της Euroleague με 84.2 πόντους κατά μέσο όρο. Τί κρατάμε; Άρχισε ως φήμη, το ρεπορτάζ το δυνάμωσε περισσότερο, αλλά η Μπασκόνια τα... χάλασε όλα. Αναφερόμαστε στο διπλό της Εφές, το οποίο θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα και για τις δύο, αν η Μπασκόνια είχε επικρατήσει της Ζαλγκίρις Κάουνας. Τώρα, το κρατάμε αποκλειστικά λόγω των πιθανών απουσιών της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές 2 (2.35)

Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Η Οστάνδη άξιζε καλύτερης τύχης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαρλερουά αλλά παρουσιάστηκε απελπιστικά άστοχη στην τελική προσπάθεια και ως εκ τούτου περιορίστηκε στο 1-1. Μοιραίος ο επιθετικός Μουσόνα, μπορεί να πέτυχε το μοναδικό γκολ της Οστάνδης στην αναμέτρηση, ωστόσο, απώλεσε άλλες 3-4 κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Ζούλτε έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στα πλέι οφ Ι, γνωρίζοντας την παρθενική φετινή εντός έδρας ήττα της κόντρα στην Αντερλεχτ (1-2). Με βάση πάντως την εικόνα του αγώνα δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν το ισόπαλο, καθώς η Ζούλτε είχε συνολικά περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες από την ομάδα των Βρυξελλών. Υπενθυμίζεται ότι αγωνίζεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος στα πλέι οφ, καθώς μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τί ποντάρουμε; Εκδίκηση για την απώλεια του Κυπέλλου θέλει να πάρει η Οστάνδη, η οποία θα έχει και τη σημαντική επιστροφή του αρχισκόρερ Ντιματά. Ευάλωτη αμυντικά η Ζούλτε Βάρεγκεμ, αποδεκτός ο άσος σε αποδόσεις που προσεγγίζουν το 2.00.

Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 (2.10)

Ροζάριο – Ατλέτικο Τουκουμάν

Η Ροζάριο πήγε στην έδρα της Σαρμιέντο την περασμένη αγωνιστική με καλή ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, έπειτα από ματσάρα. Μπήκαν επιθετικά αμφότερες από την αρχή και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω. Βρέθηκε να χάνει στο 27’ με 1-0, αλλά ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου έκανε την απόλυτη ανατροπή σε 1-2, αλλά στο 58’ ισοφαρίστηκε εκ νέου. Πρέπει να συνεχίσει με νίκες, καθώς η δεκάδα απέχει τέσσερις βαθμούς και έχει αρκετές ομάδες μπροστά της. Η Τουκουμάν από την άλλη δείχνει ότι το μυαλό της είναι στο Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Χιμνάσια Λα Πλάτα και ηττήθηκε με 0-1. Κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και κάπως έτσι ηττήθηκε με γκολ που δέχθηκε στο 25’. Ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν κερδίζει και χάνει συνεχώς έδαφος για τη δεκάδα. Ακολουθεί πολύ κρίσιμο ματς με τη Χόρχε Βέλστερμαν για το Λιμπερταδόρες εκτός έδρας και όπως είναι λογικό το μυαλό βρίσκεται εκεί. Με την συγκομιδή του ενός βαθμού σε δύο ματς, είναι αναγκασμένη να πάει να ψάξει νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Τί παίζουμε; Η Ροσάριο είναι σε καλή κατάσταση και εντός έδρας παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική πλέον. Απέναντι της έχει μια Τουκουμάν που δεν πατάει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό και δείχνει να έχει το μυαλό της στο Λιμπερταδόρες, για το οποίο ακολουθεί παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Άσος.

Ροζάριο – Ατλέτικο Τουκουμάν 1 (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags