Facebook Pixel Αγγλία και Γαλλία μας πάνε ταμείο!
| 2017-04-08 10:55:00

Αγγλία και Γαλλία μας πάνε ταμείο!

Αγγλία και Γαλλία μας πάνε ταμείο!

Σπουδαία ματς και πολλές επιλογές έχει το πρόγραμμα της ημέρας, τόσο από Premier League, όσο και από τη Ligue 1. Δυνατά σημεία βγάζει όμως και η Αυστρία αλλά και η ελληνική Basket League!

Μίντλεσμπρο – Μπέρνλι

Ολο και πιο... δύσκολη γίνεται η προοπτική παραμονής της Μίντλεσμπρο, η οποία ηττήθηκε 4-2 από τη Χαλ και συμπλήρωσε 13 αγωνιστικές χωρίς νίκη (πέντε ισοπαλίες, οκτώ ήττες) και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι προφανές ότι στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, προκειμένου να έχει ελπίδες η «Μπόρο» να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με το γνωστό... αντιτουριστικό τρόπο, η Μπέρνλι επικράτησε 1-0 της Στόουκ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη, ενώ με το αποτέλεσμα αυτό έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της. Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως πέτυχε το γκολ στο 58' και η άμυνα ανέλαβε τα... υπόλοιπα. Τί παίζουμε; Ματς χωρίς αύριο για τη Μίντλεσμπρο, προκειμένου να έχει κάποιες ελπίδες να σωθεί. Η Μπέρνλι είναι... άνετη βαθμολογικά και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Με το κίνητρο των γηπεδούχων...

Μίντλεσμπρο – Μπέρνλι 1 (2.50)

Αντμίρα – Μάτερσμπουργκ

Η Αντμίρα κατάφερε να κάνει αυτό που λίγοι πίστευαν ότι μπορεί να κάνει. Επικράτησε και πάλι της Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, παίρνοντας μια μεγαλειώδη πρόκριση. Το τελικό 2-1 ήρθε αρκετά πιο δύσκολα από αυτό του περασμένου Σαββάτου, όμως αυτό ελάχιστα επηρέασε τους παίκτες, που πανηγύρισαν με τη ψυχή τους. Στα εννιά παιχνίδια πλέον το αήττητο της Αντμίρα, που είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Αυστρίας μετά τη Σάλτσμσπουργκ. Από την άλλη η Μάτερσμπουργκ, πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς όπου μέχρι το 84’ ήταν πίσω στο σκορ. Ο Μπούργκερ όμως με δύο γκολ στο 84’ και το 86’ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ δίνοντας μια μεγαλειώδη νίκη στην ομάδα του. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη εκτός έδρας, έχει δεχτεί σε όλα της τα παιχνίδια γκολ όποτε ταξιδεύει μακριά από το Μάτερσμπουργκ. Πού ποντάρουμε; Η Μάτερσμπουργκ παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Εξαιρετικά αδύναμη όταν παίζει μακριά από το σπίτι της, «χάνεται». Επιλογή μας ο άσσος της φορμαρισμένης Αντμίρα, που έχει και την ψυχολογία.

Αντμίρα – Μάτερσμπουργκ 1 (2.10)

Νανσί – Ρεν

Η Νανσί κάθε αγωνιστική που περνάει πέφτει όλο και χαμηλότερα και ειδικά για τον κόσμο της η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Στις 9 τελευταίες αγωνιστικές πήρε μόνο 1 βαθμό και μοιραία το ηθικό είναι καταρρακωμένο. Η τελευταία της ήττα ήταν με 1-0 στην Γκινγκάμπ. Δεν έδειξε πάντως να τα παρατάει και όσο μπορούσε πάλεψε για το βαθμό. Είχε όμως και την ατυχία να χάσει παίκτη με αποβολή και αυτό στο δεύτερο ημίχρονο κόστισε αρκετά και δέχθηκε και το γκολ. Στο γήπεδό της στα δύο τελευταία ματς γνώρισε δύο πανομοιότυπες ήττες που έκαναν τον Κορέα να φωνάζει στους παίκτες του ότι δεν αξίζουν να παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Η Ρεν όταν έχει απέναντί της ισχυρό αντίπαλο καταφέρνει και βρίσκει την προσωπικότητα για να παίξει καλά. Αυτό απέδειξε περίτρανα την περασμένη εβδομάδα με τη Λυών. Επαιξε ουσιαστικά όλο το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 4’ αποβλήθηκε ο Μπενσεμπαϊνί ενώ στο ίδιο σημείο κέρδισε πέναλτι αλλά το έχασε η Λυών. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι αλλά οι «ρενέ» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αντέδρασαν με ηρωισμό. Με πολύ ωραίο σουτ του Μουμπέλε ισοφάρισαν στο 82’ και αμέσως μετά ο Πρσιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Η ισοπαλία αυτή ήταν η 4η διαδοχική και η 9η στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Τί επιλέγουμε; Το κίνητρο είναι μόνο στη μεριά της Νανσί που αν δεν κερδίσει και σήμερα τότε ανάλογα με το αποτέλεσμα της Ντιζόν μπορεί να μείνει 3-4 βαθμούς πίσω από τη 17η θέση. Αναμένεται να παίξει με μεγάλη δύναμη και η Ρεν που δεν έχει λόγο να το παλέψει και τόσο ίσως δεν αντέξει στην πίεση. Ο άσος σε τιμές στο 2,70 αξίζει, πιο «safe» επιλογή με DNB.

Νανσί – Ρεν 1 DNB (1.90)

ΠΑΟΚ – Κόροιβος

Από ήττα έρχεται ο ΠΑΟΚ, που έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 84-59. Ο Άσκα (φόργουορντ/σέντερ) με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος υποχώρησε στο 13-11, ωστόσο έχει ακόμα ελπίδες για την 4η θέση, λόγω του δύσκολου προγράμματος του Άρη. Ακολουθεί το must win game απέναντι στον Κόροιβο, με τον ΠΑΟΚ να έχει 9 νίκες και 3 ήττες στο γήπεδο του φέτος. Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, Μαργαρίτης (φόργουορντ) και Κλάντον (σέντερ) αντιμετώπισαν προβλήματα κι έχασαν προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο αναμένεται να παίξουν κανονικά. Από ήττα έρχεται και ο Κόροιβος, που δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του απέναντι στο Ρέθυμνο (67-78. Οι ΜακΛέλαν (γκαρντ, 18 πόντοι) και Γκότσερ (γκαρντ, 15 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους ηττημένους, που ξεκίνησαν καλά, στη συνέχεια, όμως, έχασαν το προβάδισμα και δεν κατάφεραν ποτέ να επιστρέψουν. Ο Κόροιβος υποχώρησε στο 7-17 μετά την ήττα από το Ρέθυμνο και μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί το εντός με τον Προμηθέα. Τί κρατάμε; Ο Κόροιβος δεν είναι καλά κι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να βγει τέταρτος. Η προσθήκη του Άσκα δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον Δικέφαλο και το combo 1 (-6.5) & over 146.5 μπαίνει στο παιχνίδι μας, με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (84π.).

ΠΑΟΚ – Κόροιβος 1 (-6.5) & over 146.5 (1,79):

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags